![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз се опитвам да се извърши ремонт на Windows стартиране на Windows XP Home Edition диска, но аз се изисква да въведете администраторската парола, а аз не една, както аз не използвайте един, когато инсталирате Windows. Аз опитах да не въведете паролата и натиснете Enter, но след това показва C: \ Windows и Не знам какво да правя след това. Всички предложения, моля. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това означава, че е правилният парола (ie. няма)
И вие сте достигнали конзолата за възстановяване, в XP е командния ред интерфейс, което C: \ Windows> Ако бяхте се опитва да направи автоматична поправка тогава трябва да се процедира така, като че ли са инсталира XP за първи път. Той ще ви каже, че вече има обем, съдържащ XP, "Бихте ли искали да поправите този инсталирането?" Прес RI мисля, че е или каквото и да ви казва, че автоматично ремонт, че нещо е станало .. заблуждават .. , които се нуждаят от ремонт .. Какво причина се опитваш да "ремонт" XP? Понякога е много по-подходящо да използвате командния ред интерфейс, и аз може да е в състояние да ви кажа какво ТР тип инча Моята система: FordyPC
|