menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Doing opravě systému Windows XP disk

Reply

Thread Nástroje
Old 31. května 2009, 02:04
Nový člen skupiny

Default Doing opravě systému Windows XP disk

Byl jsem se snaží provést opravu Windows zavádením z Windows XP Home Edition disk, ale mám kladené zadat heslo správce, a nemám jednu jsem se používat jeden při instalaci Windows. Zkoušel jsem neměla zadáním hesla a stiskněte klávesu Enter, ale pak zobrazuje C: \ Windows a já dont vědět, co dělat dál.

Jakékoliv připomínky prosím.
Old 31. května 2009, 02:55
Dárce Skupina

Default Doing opravě systému Windows XP disk

To znamená, že je to správné heslo (tj. žádná)

A dosáhli jste konzoly pro zotavení, v XP je to příkazové řádky, tedy C: \ Windows>

Pokud jste se snažili udělat automatickou opravu pak musíte postupovat tak, jako kdyby jste byli instalaci XP poprvé.

To vám řekne, že je již svazku obsahujícího XP, "byste chtěli opravit tuto instalaci?"

Tisk RI myslíte, že je, nebo co je vám, aby se automaticky opravit cokoliv, co se stalo .. ehm .. potřebují opravu ..

Jakého důvodu jste se snaží "opravit" XP?

Někdy je mnohem vhodnější použít rozhraní příkazové řádky, a já mohl říct, jaký typ tp palců
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Cant přeformátujete PC s OS Windows disk medman007 Operační systémy Windows 1 30. květen 2009 09:45
Co Windows Opravy dělat? Bubba Operační systémy Windows 2 25. Prosinec 2008 11:14
Windows XP nelze opravit - Help! Arjay Operační systémy Windows 1 25 ledna 2008 05:04
No Windows XP Disc Pomoc! pernellwhittaker Operační systémy Windows 5 13. Září 2007 10:37
Nápověda: Windows 98SE disk -Stevey-Wonder-1990 - Operační systémy Windows 1 30. srpna 2007 11:01
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.