![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl jsem se snaží provést opravu Windows zavádením z Windows XP Home Edition disk, ale mám kladené zadat heslo správce, a nemám jednu jsem se používat jeden při instalaci Windows. Zkoušel jsem neměla zadáním hesla a stiskněte klávesu Enter, ale pak zobrazuje C: \ Windows a já dont vědět, co dělat dál. Jakékoliv připomínky prosím. |
|
| |||
| |||
| To znamená, že je to správné heslo (tj. žádná) A dosáhli jste konzoly pro zotavení, v XP je to příkazové řádky, tedy C: \ Windows> Pokud jste se snažili udělat automatickou opravu pak musíte postupovat tak, jako kdyby jste byli instalaci XP poprvé. To vám řekne, že je již svazku obsahujícího XP, "byste chtěli opravit tuto instalaci?" Tisk RI myslíte, že je, nebo co je vám, aby se automaticky opravit cokoliv, co se stalo .. ehm .. potřebují opravu .. Jakého důvodu jste se snaží "opravit" XP? Někdy je mnohem vhodnější použít rozhraní příkazové řádky, a já mohl říct, jaký typ tp palců |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Cant přeformátujete PC s OS Windows disk | medman007 | Operační systémy Windows | 1 | 30. květen 2009 09:45 |
| Co Windows Opravy dělat? | Bubba | Operační systémy Windows | 2 | 25. Prosinec 2008 11:14 |
| Windows XP nelze opravit - Help! | Arjay | Operační systémy Windows | 1 | 25 ledna 2008 05:04 |
| No Windows XP Disc Pomoc! | pernellwhittaker | Operační systémy Windows | 5 | 13. Září 2007 10:37 |
| Nápověda: Windows 98SE disk | -Stevey-Wonder-1990 - | Operační systémy Windows | 1 | 30. srpna 2007 11:01 |
| Thread Nástroje | |
| |