![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω προσπαθήσει να εκτελέσει μια επιδιόρθωση των Windows από την εκκίνηση των Windows XP Home Edition δίσκο, ωστόσο έχω κληθεί να πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του διαχειριστή, και δεν έχω μία όπως έκανα όταν δεν χρησιμοποιούν μια εγκατάσταση των Windows. Προσπάθησα να μην την είσοδο έναν κωδικό πρόσβασης και πατήστε enter, ωστόσο, στη συνέχεια, εμφανίζει C: \ Windows και Ι dont ξέρει τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Τυχόν προτάσεις παρακαλώ. |
|
| |||
| |||
| Αυτό σημαίνει ότι είναι το σωστό κωδικό πρόσβασης (δηλαδή ΚΑΝΕΝΑ) Και έχετε φτάσει την κονσόλα, σε XP είναι μια γραμμή εντολών διεπαφής, εξ ου και η C: \ Windows> Αν πρόκειται να κάνουν μια αυτόματη επιδιόρθωση τότε θα πρέπει να προχωρήσει σαν να ήσασταν εγκατάσταση XP για πρώτη φορά. Θα σας πω ότι υπάρχει ήδη ένα όγκο που περιέχει XP, "θα θέλατε να επιδιορθώσετε την εγκατάσταση αυτό;" Τύπος RI πιστεύω ότι είναι, ή ό, τι σας λέει, για την αυτόματη επισκευή κάτι που έχει γίνει .. πλανώμαι .. χρειάζονται επισκευή .. Ποιο λόγο θέλεις να "επισκευή" XP; Μερικές φορές είναι πολύ πιο κατάλληλη για να χρησιμοποιήσετε την γραμμή εντολών διεπαφής, και μπορεί να είναι σε θέση να σας πω τι tp τύπου in. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επίκλισης επαναμορφοποιήσει PC με Windows OS δίσκο | medman007 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 30 Μαΐου 2009 09:45 |
| Τι Windows Επισκευή κάνουμε; | Bubba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 25 Δεκ. 2008 11:14 |
| Τα Windows XP δεν είναι δυνατό να Επισκευή - Βοήθεια! | Arjay | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 25 Ιαν 2008 05:04 |
| Δεν τα Windows Xp Disc Βοήθεια! | pernellwhittaker | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 13 Σεπ 2007 10:37 |
| Βοήθεια: Windows 98SE δίσκο | -Stevey-Wonder-1990 - | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 30 Αυγ 2007 11:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |