manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Doing popraviti koristeći Windows XP disk

Reply

Thread Tools
Old 31 svi 2009, 02:04
Novi član grupe

Default Doing popraviti koristeći Windows XP disk

Ja sam bio težak to izvršiti popravak Windows booting from Windows XP Home Edition disku, no ja se tražilo da utipkate administratorsku lozinku, a ja nemam kao Nisam koristiti prilikom instaliranja sustava Windows. Pokušao sam ne unijeti lozinku i pritisnite Enter, ali onda prikazuje C: \ Windows i ja dont znati što učiniti sljedeći.

Bilo koji sugestija ugoditi.
Old 31 svi 2009, 02:55
Donatorska Grupa

Default Doing popraviti koristeći Windows XP disk

To znači da je pravo lozinku (ie. none)

A vi ste do konzole za oporavak u XP to je za naredbeni redak sučelje, otud C: \ Windows>

Ako ste pokušali učiniti automatski popravak tada trebate postupati kao da ste bili instaliranje XP po prvi put.

To će vam reći da već postoji količina koja sadrži XP: "Želiš li popraviti ovaj instalacije?"

Pritisnite RI mislim da je, ili što god vam to govori, da se automatski popravak ništa što je postalo .. pogriješiti .. trebaju se popravljati ..

Koje su vam razloga pokušavaju "popraviti" XP?

Ponekad je puno više odgovarajući za korištenje sučelje naredbenog retka, a ja bi mogla biti u mogućnosti da vam kažem šta tip TP u.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Cant reformatizovati računalo sa Windows OS-disk medman007 Windows Operating Systems 1 30. svibanj 2009 09:45
Što je to Windows Repair učiniti? Bubba Windows Operating Systems 2 25. prosinac 2008 11:14
Windows XP Can't Sanacija - Help! Arjay Windows Operating Systems 1 25 siječanj 2008 05:04
Nema Windows Xp Disc Help! pernellwhittaker Windows Operating Systems 5 13. Ruj 2007 10:37
Pomoć: Windows 98SE disk -Stevey-Wonder-1990 - Windows Operating Systems 1 30. kolovoz 2007 11:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.