![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam bio težak to izvršiti popravak Windows booting from Windows XP Home Edition disku, no ja se tražilo da utipkate administratorsku lozinku, a ja nemam kao Nisam koristiti prilikom instaliranja sustava Windows. Pokušao sam ne unijeti lozinku i pritisnite Enter, ali onda prikazuje C: \ Windows i ja dont znati što učiniti sljedeći. Bilo koji sugestija ugoditi. |
|
| |||
| |||
| To znači da je pravo lozinku (ie. none) A vi ste do konzole za oporavak u XP to je za naredbeni redak sučelje, otud C: \ Windows> Ako ste pokušali učiniti automatski popravak tada trebate postupati kao da ste bili instaliranje XP po prvi put. To će vam reći da već postoji količina koja sadrži XP: "Želiš li popraviti ovaj instalacije?" Pritisnite RI mislim da je, ili što god vam to govori, da se automatski popravak ništa što je postalo .. pogriješiti .. trebaju se popravljati .. Koje su vam razloga pokušavaju "popraviti" XP? Ponekad je puno više odgovarajući za korištenje sučelje naredbenog retka, a ja bi mogla biti u mogućnosti da vam kažem šta tip TP u. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Cant reformatizovati računalo sa Windows OS-disk | medman007 | Windows Operating Systems | 1 | 30. svibanj 2009 09:45 |
| Što je to Windows Repair učiniti? | Bubba | Windows Operating Systems | 2 | 25. prosinac 2008 11:14 |
| Windows XP Can't Sanacija - Help! | Arjay | Windows Operating Systems | 1 | 25 siječanj 2008 05:04 |
| Nema Windows Xp Disc Help! | pernellwhittaker | Windows Operating Systems | 5 | 13. Ruj 2007 10:37 |
| Pomoć: Windows 98SE disk | -Stevey-Wonder-1990 - | Windows Operating Systems | 1 | 30. kolovoz 2007 11:01 |
| Thread Tools | |
| |