mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Doing remonts, izmantojot Windows XP disku

Reply

Thread Tools
Old Maijs 31, 2009, 02:04
New Member Group

Es esmu mēģinājis veikt remontu Windows booting no Windows XP Home Edition diska, tomēr man lūdza veida administratora paroli, un man nav no kā es neizmantoja vienu, instalējot Windows. Es mēģināju ne ievadot paroli un nospiediet Enter, taču pēc tam parāda C: \ Windows un I dont zināt, ko darīt nākamo.

Any suggestions please.
Old Maijs 31, 2009, 02:55
Donors Group

Tas nozīmē, ka ir tiesības parole (ti, nav)

Un jūs esat sasniedzis atkopšanas konsoli, XP tas komandrindas interfeisu, līdz ar to C: \ Windows>

Ja jūs mēģinājāt darīt automātisko labošanu, tad jums ir nepieciešams rīkoties, ja Jums bija instal XP pirmo reizi.

To jums pateiks, ka jau ir tilpums, kas satur XP "jūs vēlētos, lai labotu šo iekārtu?"

Preses RI domāju, tas ir, vai kāds tā saka jums, lai automātiski remonts kaut kas kļuvusi .. err .. nepieciešama labošanas darbi ..

Kāda iemesla dēļ jūs cenšas "izlabot" XP?

Dažreiz tas ir daudz piemērotāk izmantot komandrindas interfeisu, un es spētu pateikt, kas jums ir tp tips collas
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.