rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Doing naprawy systemu Windows XP przy użyciu dysku

Reply

Narzędzia wątku
Old 31 maja 2009, 02:04
Nowe państwa grupy

Default Doing naprawy systemu Windows XP przy użyciu dysku

Mam stara się wykonać naprawę systemu Windows z uruchomieniem systemu Windows XP Home Edition dysku jednak uzyskać zadawane wpisać hasło administratora, a nie mam jeden nie używać jednej podczas instalacji systemu Windows. Próbowałem nie wprowadzając hasło i nacisnąć klawisz Enter, ale następnie wyświetla C: \ Windows i ja dont znać co robić dalej.

Wszelkie sugestie proszę.
Old 31 maja 2009, 02:55
Grupa dawcy

Default Doing naprawy systemu Windows XP przy użyciu dysku

Oznacza to, że to prawo hasło (np. brak)

A ty dotarły do konsoli odzyskiwania w XP jest to interfejs wiersza polecenia, stąd C: \ Windows>

Jeśli były próby do automatycznej naprawy następnie należy postępować tak, jak gdyby był instalacji XP po raz pierwszy.

Będzie można powiedzieć, że istnieje już wielkość zawierające XP "chcesz naprawić tę instalację?"

Prasa RI Uważam, że to, czy cokolwiek to powie Ci, aby automatycznie naprawić wszystko, co stało się .. err .. w potrzebie naprawy ..

Jakie są przyczyny próbujesz "naprawy" XP?

Czasami jest to bardziej właściwe wykorzystanie interfejsu linii poleceń, i mogą być w stanie powiedzieć, jaki rodzaj tp cala

My System: FordyPC

Procesor (y):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Płyta główna:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Pamięć RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Karta graficzna (y):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1 TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III 500W & Earthwatts
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (y):
2 x Acer P193WAd
Operating System (-y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.