![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam stara się wykonać naprawę systemu Windows z uruchomieniem systemu Windows XP Home Edition dysku jednak uzyskać zadawane wpisać hasło administratora, a nie mam jeden nie używać jednej podczas instalacji systemu Windows. Próbowałem nie wprowadzając hasło i nacisnąć klawisz Enter, ale następnie wyświetla C: \ Windows i ja dont znać co robić dalej. Wszelkie sugestie proszę. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oznacza to, że to prawo hasło (np. brak)
A ty dotarły do konsoli odzyskiwania w XP jest to interfejs wiersza polecenia, stąd C: \ Windows> Jeśli były próby do automatycznej naprawy następnie należy postępować tak, jak gdyby był instalacji XP po raz pierwszy. Będzie można powiedzieć, że istnieje już wielkość zawierające XP "chcesz naprawić tę instalację?" Prasa RI Uważam, że to, czy cokolwiek to powie Ci, aby automatycznie naprawić wszystko, co stało się .. err .. w potrzebie naprawy .. Jakie są przyczyny próbujesz "naprawy" XP? Czasami jest to bardziej właściwe wykorzystanie interfejsu linii poleceń, i mogą być w stanie powiedzieć, jaki rodzaj tp cala My System: FordyPC
|