![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам био тежак за извршити поправку Уиндоус боотинг фром Уиндоус КСП Хоме Едитион диску, но ја се тражило да унесете администраторску лозинку, а ја немам као Нисам користити приликом инсталације система Уиндоус. Покушао сам не унесете лозинку и притисните Ентер, али онда приказује Ц: \ Уиндоус и ја донт кноткле шта учинити следећи. Било који сугестија угодити. |
|
| |||
| |||
| То значи да је право лозинку (ие. ноне) А ви сте до конзоле за опоравак у КСП то је за командној линији интерфејс, овдашњи Ц: \ Уиндоус> Ако сте покушали да урадите аутоматски поправку тада треба да поступа као да сте били инсталирање КСП по први пут. То ће вам рећи да већ постоји количина која садржи КСП: "Желиш ли поправити овај инсталације?" Притисните РИ мислим да је, или шта год вам то говори, да се аутоматски поправку ништа што је постало .. погрешити .. треба да се поправљати .. Које су вам разлога покушавају "поправити" КСП? Понекад је много више одговарајући за коришћење интерфејс командне линије, а ја би могла бити у могућности да вам кажем шта тип ТП у. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цант реформатизовати рачунар са Уиндоус ОС-диск | медман007 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 30 мај 2009 09:45 |
| Шта је то Уиндоус Репаир учинити? | Буббле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 25 децембар 2008 11:14 |
| Уиндоус КСП Цан'т Санација - Хелп! | Арјаы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 25 јануар 2008 05:04 |
| Нема Уиндоус Ксп Дисц Хелп! | пернеллухиттакер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 13. сеп 2007 10:37 |
| Помоћ: Уиндоус 98СЕ диск | -Стевеы-Уондер-1990 -- | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 30 аугуст 2007 11:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |