мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Доинг поправити помоћу Уиндоус КСП диск

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31 сви 2009, 02:04
Нови члан групе

Default Доинг поправити помоћу Уиндоус КСП диск

Ја сам био тежак за извршити поправку Уиндоус боотинг фром Уиндоус КСП Хоме Едитион диску, но ја се тражило да унесете администраторску лозинку, а ја немам као Нисам користити приликом инсталације система Уиндоус. Покушао сам не унесете лозинку и притисните Ентер, али онда приказује Ц: \ Уиндоус и ја донт кноткле шта учинити следећи.

Било који сугестија угодити.
Old 31 сви 2009, 02:55
Донаторска Група

Default Доинг поправити помоћу Уиндоус КСП диск

То значи да је право лозинку (ие. ноне)

А ви сте до конзоле за опоравак у КСП то је за командној линији интерфејс, овдашњи Ц: \ Уиндоус>

Ако сте покушали да урадите аутоматски поправку тада треба да поступа као да сте били инсталирање КСП по први пут.

То ће вам рећи да већ постоји количина која садржи КСП: "Желиш ли поправити овај инсталације?"

Притисните РИ мислим да је, или шта год вам то говори, да се аутоматски поправку ништа што је постало .. погрешити .. треба да се поправљати ..

Које су вам разлога покушавају "поправити" КСП?

Понекад је много више одговарајући за коришћење интерфејс командне линије, а ја би могла бити у могућности да вам кажем шта тип ТП у.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цант реформатизовати рачунар са Уиндоус ОС-диск медман007 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 30 мај 2009 09:45
Шта је то Уиндоус Репаир учинити? Буббле Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 25 децембар 2008 11:14
Уиндоус КСП Цан'т Санација - Хелп! Арјаы Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 25 јануар 2008 05:04
Нема Уиндоус Ксп Дисц Хелп! пернеллухиттакер Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 13. сеп 2007 10:37
Помоћ: Уиндоус 98СЕ диск -Стевеы-Уондер-1990 -- Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 30 аугуст 2007 11:01
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц