az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Tamir Windows XP disk kullanarak yapmak

Reply

Konu Araçları
Old 31 Mayıs 2009, 02:04
Yeni Üye Grubu

Windows, Windows XP Home Edition diskinden önyükleme bir onarım gerçekleştirmek için, ancak ben Administrator parolasını yazın istenir almak, çalışıyor olması ve bir Windows yüklemeden kullanmak didn't I don't have one. Bir şifre girerek değil denedim ve Enter tuşuna basın, ancak daha sonra görüntüler C: \ Windows ve ne yapılması için bilmiyorduysanız.

Herhangi bir öneri lütfen.
Old 31 Mayıs 2009, 02:55
Bağış Grubu

Bu doğru şifreyi (ie. hiçbiri) anlamına gelir

Ve sen, XP'de bir komut satırı arayüzü, böylece C's kurtarma konsolu ulaştı: \ Windows>

Eğer sizin gibi eğer ilk kez XP yükleme vardı devam etmek gerekiyor otomatik tamir yapmaya çalışıyorduk.

Bu zaten bir ses XP içeren, "Bu yüklemesini onarmak istiyorsunuz size?"

Basın RI düşünüyorum da, ya da ne olursa olsun bu, otomatik olarak .. oldu şey onarmak için size söyler .. yanılmak .. onarım ihtiyacı

Hangi nedenle size "" XP'yi onarmak için çalışıyorsun?

Bazen çok daha fazla komut satırı arabirimi kullanmak için uygun olduğunu ve ne tür TP in size mümkün olabilir
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından