![]() |
|
| |||
| |||
| Windows, Windows XP Home Edition diskinden önyükleme bir onarım gerçekleştirmek için, ancak ben Administrator parolasını yazın istenir almak, çalışıyor olması ve bir Windows yüklemeden kullanmak didn't I don't have one. Bir şifre girerek değil denedim ve Enter tuşuna basın, ancak daha sonra görüntüler C: \ Windows ve ne yapılması için bilmiyorduysanız. Herhangi bir öneri lütfen. |
|
| |||
| |||
| Bu doğru şifreyi (ie. hiçbiri) anlamına gelir Ve sen, XP'de bir komut satırı arayüzü, böylece C's kurtarma konsolu ulaştı: \ Windows> Eğer sizin gibi eğer ilk kez XP yükleme vardı devam etmek gerekiyor otomatik tamir yapmaya çalışıyorduk. Bu zaten bir ses XP içeren, "Bu yüklemesini onarmak istiyorsunuz size?" Basın RI düşünüyorum da, ya da ne olursa olsun bu, otomatik olarak .. oldu şey onarmak için size söyler .. yanılmak .. onarım ihtiyacı Hangi nedenle size "" XP'yi onarmak için çalışıyorsun? Bazen çok daha fazla komut satırı arabirimi kullanmak için uygun olduğunu ve ne tür TP in size mümkün olabilir |