менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Doing відновлення за допомогою диска Windows XP

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 травня 2009, 02:04
Нові члени групи

Default Doing відновлення за допомогою диска Windows XP

Я намагався виконати ремонт вікон завантаження з диска Windows XP Home Edition, однак я отримати попросять ввести пароль адміністратора, і я не один, як я не використав свій час установки Windows. Я намагався не введення пароля та натисніть Enter, проте потім відображається C: \ Windows, і я не знаю, що робити далі.

Будь-які пропозиції, будь ласка.
Old 31 травня 2009, 02:55
Донор групи

Default Doing відновлення за допомогою диска Windows XP

Це означає, що це правильний пароль (тобто None)

І ви прийшли консоль відновлення, в XP це інтерфейс командного рядка, отже, C: \ WINDOWS>

Якщо ви намагаєтеся робити автоматичного ремонту то ви повинні діяти, як якщо б ви були установкою XP в перший раз.

Вона скаже вам, що вже є тому, що містить XP "Ви хотіли б виправити цю установку?"

Преса Р. думаю, що це, або що він говорить вам, щоб автоматично відновлювати все, що стало .. ERR .. потребують ремонту ..

З якого дива ви намагаєтеся "виправити" XP?

Іноді це набагато більш доречно використовувати інтерфейс командного рядка, і я міг би повідомити вам, що тип TP дюйма
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нахиляє переформатування диска ПК з ОС Windows medman007 Операційні системи Windows 1 30 травня 2009 09:45
Що таке Windows Ремонт робити? Bubba Операційні системи Windows 2 25 грудня 2008 11:14
Windows XP Не вдається Ремонт - Допоможіть! Arjay Операційні системи Windows 1 25 січня 2008 05:04
Ні диска Windows Xp Допомога! pernellwhittaker Операційні системи Windows 5 13 вересня 2007 10:37
Допомога: Windows 98SE диска -Stevey-Wonder-1990 -- Операційні системи Windows 1 30 серпня 2007 11:01
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.