![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я намагався виконати ремонт вікон завантаження з диска Windows XP Home Edition, однак я отримати попросять ввести пароль адміністратора, і я не один, як я не використав свій час установки Windows. Я намагався не введення пароля та натисніть Enter, проте потім відображається C: \ Windows, і я не знаю, що робити далі. Будь-які пропозиції, будь ласка. |
|
| |||
| |||
| Це означає, що це правильний пароль (тобто None) І ви прийшли консоль відновлення, в XP це інтерфейс командного рядка, отже, C: \ WINDOWS> Якщо ви намагаєтеся робити автоматичного ремонту то ви повинні діяти, як якщо б ви були установкою XP в перший раз. Вона скаже вам, що вже є тому, що містить XP "Ви хотіли б виправити цю установку?" Преса Р. думаю, що це, або що він говорить вам, щоб автоматично відновлювати все, що стало .. ERR .. потребують ремонту .. З якого дива ви намагаєтеся "виправити" XP? Іноді це набагато більш доречно використовувати інтерфейс командного рядка, і я міг би повідомити вам, що тип TP дюйма |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нахиляє переформатування диска ПК з ОС Windows | medman007 | Операційні системи Windows | 1 | 30 травня 2009 09:45 |
| Що таке Windows Ремонт робити? | Bubba | Операційні системи Windows | 2 | 25 грудня 2008 11:14 |
| Windows XP Не вдається Ремонт - Допоможіть! | Arjay | Операційні системи Windows | 1 | 25 січня 2008 05:04 |
| Ні диска Windows Xp Допомога! | pernellwhittaker | Операційні системи Windows | 5 | 13 вересня 2007 10:37 |
| Допомога: Windows 98SE диска | -Stevey-Wonder-1990 -- | Операційні системи Windows | 1 | 30 серпня 2007 11:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |