![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Може ли някой да ми помогне? Моят компютър замрази, Обърнах го ръчно, Обърнах го на Windows и се възрасти твърде отворени, След това върху Windows Дневник на екрана, където ние имаме 3 имена се иска всички ни за парола, но никой от нас не са паролите! ![]() Тогава ако въведете нещо в или удари въведете паролата в полето на екрана е черна кутия със съобщение поговорка: Logon ПОСЛАНИЕ Системата не може да LOG ЗА СЕГА защото домейн: ( "и след това дълго код") не е достъпен Аз съм текат Windows XP Home Аз дори не може да влезете в системата, или правя нещо с компютъра За щастие аз все още имам лаптоп също да имат възможност също направи това Мога някой харесвам помагам Благодаря на всички Кейт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти Кейт Добре дошли TCF вълна * *
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не може да се свърже с GoDaddy домейн | oluomoolubisi | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 18 Юни 2009 18:53 |
| Закупуването на домейн и хостинг | преструвка | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 5-и парламентарен Юни 2009 09:04 |
| Къде да купя домейн име? | orangemanta | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 10 | 20 Април 2009 00:08 |
| Регистриране на вашия домейн с уеб-домакин | alexderwolf | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 3 | 7 юни 2007 08:17 |
| Всяко Добро домейни сайтове??? | alexderwolf | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 6 | 3 юни 2007 11:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |