![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Může mi někdo pomoct? My PC zmrazila, Obrátil jsem se ho ručně Obrátil jsem se na to a Windows AGES trvalo příliš otevřená, Potom ve Windows Přihlaste se obrazovka, kde máme 3 jmen je nám všem dotazem na heslo, ale nikdo z nás si heslo! ![]() Tedy pokud jste typ, nebo něco v zasažených zapsat do kolonky heslo je černá obrazovka s okna rčení: LOGON MESSAGE Systém nemůže PŘIHLÁSIT O TEĎ protože DOMÉNA: ( "a pak dlouhý kód") nejsou dostupné Já jsem s operačním systémem Windows XP Home Nemohu se přihlásit, nebo dokonce dělat něco s počítači Naštěstí jsem ještě můj notebook příliš být schopen příliš udělat Mohl by někdo prosím, pomozte Díky všem KATE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Kate Vítejte TCF * vlna *
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze se připojit k doméně GoDaddy | oluomoolubisi | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 18. června 2009 18:53 |
| Zakoupení domény a hosting | napodobení | Web Design, hosting & SEO | 1 | 5. červen 2009 09:04 |
| Kde koupit doménové jméno? | orangemanta | Web Design, hosting & SEO | 10 | 20. duben 2009 00:08 |
| Registrace domény s webovou hostitelskou | alexderwolf | Web Design, hosting & SEO | 3 | 7. červen 2007 08:17 |
| Jakékoliv Dobrý Domain Name stránky? | alexderwolf | Web Design, hosting & SEO | 6 | 3. červen 2007 11:58 |
| Thread Nástroje | |
| |