![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; My PC πάγωσε, Αρνήθηκα να διαχωρίζουν τη θέση τους το χέρι, I και την μετέτρεψε σε Windows πήρε AGES πολύ ανοικτή, Στη συνέχεια, για τα Windows Συνδεθείτε οθόνη όπου έχουμε 3 ονόματα που μας ζητά έναν κωδικό πρόσβασης για όλους, αλλά κανείς μας δεν έχει τους κωδικούς πρόσβασης! ![]() Στη συνέχεια, αν έχετε κάτι για το είδος πατήστε enter ή τον κωδικό πρόσβασης στο πλαίσιο της οθόνης πηγαίνει μαύρο κουτί με ένα μήνυμα που λέει: LOGON ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ LOG ON τώρα επειδή οι DOMAIN: ( "και στη συνέχεια μια μακρά κώδικα") δεν είναι διαθέσιμη Είμαι εκτελεί τα Windows XP HOME Δεν μπορώ ακόμα να συνδεθείτε ή να κάνουμε κάτι με τον υπολογιστή Ευτυχώς, έχω ακόμη φορητό υπολογιστή μου να είναι σε θέση πάρα πολύ το κάνετε αυτό Μπορεί κανείς παρακαλώ βοήθεια Ευχαριστώ όλους KATE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου Κέιτ Καλώς ήρθατε στο κύμα TCF * *
Θα χρειαστεί καιρό ότι κώδικα διότι εάν αντιγράψετε καιρό ότι κωδικό και να θέσει στο Microsoft Website ή μετά το εδώ. Ο κώδικας περιέχει τις λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημά σας. Το σύστημά μου: A7J Asus Laptop
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με GoDaddy domain | oluomoolubisi | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 18 Ιουν 2009 18:53 |
| Αγοράζοντας ένα domain name και φιλοξενία | ομοίωμα | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 5 Ιουν 2009 09:04 |
| Πού να αγοράσετε ένα domain name; | orangemanta | Web Design, Hosting & SEO | 10 | 20 Απρ 2009 00:08 |
| Η εγγραφή σας domain name με ένα web υποδοχής | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 7 Ιουν 2007 08:17 |
| Κάθε Good Domain Name τόπους;;; | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 3η Ιουν 2007 11:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |