μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Τομέας Μη διαθέσιμη;;;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Ιουνίου 2007, 13:16
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Τομέας Μη διαθέσιμη;;;

Hi all,

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;

My PC πάγωσε,
Αρνήθηκα να διαχωρίζουν τη θέση τους το χέρι,
I και την μετέτρεψε σε Windows πήρε AGES πολύ ανοικτή,

Στη συνέχεια, για τα Windows Συνδεθείτε οθόνη όπου έχουμε 3 ονόματα που μας ζητά έναν κωδικό πρόσβασης για όλους, αλλά κανείς μας δεν έχει τους κωδικούς πρόσβασης!

Στη συνέχεια, αν έχετε κάτι για το είδος πατήστε enter ή τον κωδικό πρόσβασης στο πλαίσιο της οθόνης πηγαίνει μαύρο κουτί με ένα μήνυμα που λέει:

LOGON ΜΗΝΥΜΑ
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ LOG ON τώρα επειδή οι DOMAIN: ( "και στη συνέχεια μια μακρά κώδικα") δεν είναι διαθέσιμη

Είμαι εκτελεί τα Windows XP HOME

Δεν μπορώ ακόμα να συνδεθείτε ή να κάνουμε κάτι με τον υπολογιστή
Ευτυχώς, έχω ακόμη φορητό υπολογιστή μου να είναι σε θέση πάρα πολύ το κάνετε αυτό

Μπορεί κανείς παρακαλώ βοήθεια

Ευχαριστώ όλους
KATE
Old 30η Ιουνίου 2007, 07:59
Ομάδα Δωρητών

Default Τομέας Μη διαθέσιμη;;;

Γεια σου Κέιτ Καλώς ήρθατε στο κύμα TCF * *

Θα χρειαστεί καιρό ότι κώδικα διότι εάν αντιγράψετε καιρό ότι κωδικό και να θέσει στο Microsoft Website ή μετά το εδώ.

Ο κώδικας περιέχει τις λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημά σας.

Το σύστημά μου: A7J Asus Laptop

Processor (s):
Intel Centrino Duo
Motherboard:
Google A7J:)
Μνήμες:
1 GB
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Ε | adeon X1600
Κάρτα Ήχου:
Dunno
Hard Drive (s):
100GB
Optical Drive (s):
Εξωτερικό και περίπου 150 GB USB flash
Υπόθεση / PSU:
Dunno, Είναι για Laptop
Ψύξη:
N / A
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Asus A7J Monitor
Operating System (s):
Windows Media Centre
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με GoDaddy domain oluomoolubisi Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 18 Ιουν 2009 18:53
Αγοράζοντας ένα domain name και φιλοξενία ομοίωμα Web Design, Hosting & SEO 1 5 Ιουν 2009 09:04
Πού να αγοράσετε ένα domain name; orangemanta Web Design, Hosting & SEO 10 20 Απρ 2009 00:08
Η εγγραφή σας domain name με ένα web υποδοχής alexderwolf Web Design, Hosting & SEO 3 7 Ιουν 2007 08:17
Κάθε Good Domain Name τόπους;;; alexderwolf Web Design, Hosting & SEO 6 3η Ιουν 2007 11:58
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.