![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Može bilo tko pomoć mene? Moj pc smrznuti, Okrenuh se isključite ručno Okrenuh se na uze i Windows AGES previše otvoren, Tada se na Windows Prijava na ekranu gdje ćemo imati 3 imena je molba za sve nas lozinku, ali nitko od nas imaju lozinke! ![]() Onda, ako se nešto u tipu ili pritisnite Enter lozinku u okvir zaslona ide crno s porukom okvir govoreći: Logon PORUKU Sustav se ne možete prijaviti ON ODMAH jer Domena: ( "a zatim dugo code") nije dostupna Ja sam trčanje Windows XP Home Ne mogu se prijaviti ili čak ništa učiniti s računalom sretno i dalje imati moj laptop previše moći previše učiniti Može bilo tko ugoditi pomoć Hvala svima KATE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej Kate Dobrodošli na TCF * wave *
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne možete spojiti na GoDaddy domenu | oluomoolubisi | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 18. lipnja 2009 18:53 |
| Kupnja domene i hosting | utvara | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 5. lipnja 2009 09:04 |
| Gdje kupiti naziv domene? | orangemanta | Web Dizajn, Hosting & SEO | 10 | 20. travanj 2009 00:08 |
| Registriranje ime Vaše domene uz web host | alexderwolf | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 7. lipnja 2007 08:17 |
| Bilo koji Dobar Domain Name web stranice? | alexderwolf | Web Dizajn, Hosting & SEO | 6 | 3. lipnja 2007 11:58 |
| Thread Tools | |
| |