![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם מישהו יכול לעזור לי? Froze המחשב שלי, אני הפעלתי את זה באופן ידני, אני הפעלתי את זה ב-Windows ו לקח הגילאים מדי פתוח, לאחר מכן היכנס למערכת Windows על מסך שבו יש לנו 3 שמות הוא מבקש את כולנו עבור הסיסמה אבל אף אחד מאיתנו לא צריך סיסמאות! ![]() אז אם אתה מקליד משהו או פגע להזין את הסיסמה בתיבה המסך שחור הולך עם תיבת הודעה אומר: כניסה MESSAGE למערכת אין אפשרות כניסה כעת כי תחום: ( "ואז ארוכה הקוד") אינו זמין אני עם מערכת הפעלה Windows XP Home אני אפילו לא יכול להיכנס או לעשות משהו עם המחשב למזלנו עדיין יש לי את הנייד גם להיות מסוגל לעשות את זה יותר מדי מישהו יכול בבקשה לעזור תודה לכל Kate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי קייט ברוכים הבאים TCF * גל *
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לא ניתן להתחבר ל-GoDaddy תחום | oluomoolubisi | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 18 יוני 2009 18:53 |
| רכישת שם דומיין ואירוח | simulacrum | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | ה -5 בחודש יוני 2009 09:04 |
| היכן לרכוש שם תחום? | orangemanta | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 10 | ה -20 לאפריל 2009 00:08 |
| רושם את שם התחום אינטרנט לארח | alexderwolf | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 3 | 7 יוני 2007 08:17 |
| טוב שם תחום אתרים? | alexderwolf | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 6 | 3rd יוני 2007 11:58 |
| שרשרת כלים | |
| |