mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Domeno Not Available?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 26, 2007, 13:16
Naujas Narys

Default Domeno Not Available?

Hi all,

Can anyone help me?

Mano PC įšaldė,
I pavertė ją išjungti rankiniu būdu,
Pasuku jį ir Windows paėmė AGES pernelyg atvira,

Tada Windows Prisijungti ekrane, kai turime 3 pavadinimus ji prašo mus visus slaptažodį, tačiau nė vienas iš mūsų slaptažodžiai!

Tada, jei tipo ką nors ar paspauskite klavišą Enter Lauke Slaptažodis ekranas tampa juodas langas kuriame sakoma:

PRISIJUNGIMAS pranešimą
Sistema negali įeiti į svetainę dabar, nes domenas: ( "ir tada ilgai kodas") nėra

Aš su Windows XP Home

Aš negaliu net prisijungti arba daryti ką nors su kompiuteriu
Laimei, aš vis dar mano nešiojamas pernelyg galės tai padaryti per

Can anyone please help

Ačiū visiems
KATE
Old Birželis 30, 2007, 07:59
Donorų grupės

Default Domeno Not Available?

Ei Kate Sveiki atvykę į TCF * bangos *

Jums reikia, kad ilgas kodą, nes jeigu kopijuojate, kad ilgas kodą ir įdėkite į Microsoft svetainę arba rašyti čia.

Kodas yra jūsų problema detales.

Mano sistema: Asus A7J Laptop

Procesorius (-iai):
Intel Centrino Duo
Pagrindinė plokštė:
Google A7J:)
RAM atmintis:
1GB
Graphics Card (-ai):
ATI R | adeon X1600
Garso plokštė:
Dunno
Kietasis diskas (-ai):
100GB
Optical Drive (s):
Išorinis 150 GB ir kai kurių USB
Case / PSU:
Nežinau, tiesa, It's on Laptop
Aušinimas:
N / A
Tinklas / Internetas:
Wireless
Monitorius (-ai):
Asus A7J Monitor
Operacinė sistema (-os):
Windows Media Center
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nepavyko prisijungti prie GoDaddy domain oluomoolubisi Networking, Modems & VoIP 0 Birželis 18, 2009 18:53
Ieško domeno pavadinimą ir priegloba Matomumas Web Design, Hosting & SEO 1 5 birželis 2009 09:04
Kur nusipirkti domeno vardą? orangemanta Web Design, Hosting & SEO 10 Balandis 20, 2009 00:08
Registruojant domeno vardą su web host alexderwolf Web Design, Hosting & SEO 3 7 birželis 2007 08:17
Bet geras domeno vardas svetainėse? alexderwolf Web Design, Hosting & SEO 6 3 birželis 2007 11:58
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.