![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, Can anyone help me? Mano PC įšaldė, I pavertė ją išjungti rankiniu būdu, Pasuku jį ir Windows paėmė AGES pernelyg atvira, Tada Windows Prisijungti ekrane, kai turime 3 pavadinimus ji prašo mus visus slaptažodį, tačiau nė vienas iš mūsų slaptažodžiai! ![]() Tada, jei tipo ką nors ar paspauskite klavišą Enter Lauke Slaptažodis ekranas tampa juodas langas kuriame sakoma: PRISIJUNGIMAS pranešimą Sistema negali įeiti į svetainę dabar, nes domenas: ( "ir tada ilgai kodas") nėra Aš su Windows XP Home Aš negaliu net prisijungti arba daryti ką nors su kompiuteriu Laimei, aš vis dar mano nešiojamas pernelyg galės tai padaryti per Can anyone please help Ačiū visiems KATE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei Kate Sveiki atvykę į TCF * bangos *
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nepavyko prisijungti prie GoDaddy domain | oluomoolubisi | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 18, 2009 18:53 |
| Ieško domeno pavadinimą ir priegloba | Matomumas | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 5 birželis 2009 09:04 |
| Kur nusipirkti domeno vardą? | orangemanta | Web Design, Hosting & SEO | 10 | Balandis 20, 2009 00:08 |
| Registruojant domeno vardą su web host | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 7 birželis 2007 08:17 |
| Bet geras domeno vardas svetainėse? | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 3 birželis 2007 11:58 |
| Temos įrankiai | |
| |