![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all,
Czy ktoś może mi pomóc? Mój komputer zamarzł, I obróciłem się ją ręcznie, Ja się na to i Windows AGES miały zbyt otwarty, Następnie w systemie Windows Zaloguj się ekran, gdzie mamy 3 nazwiska to prosi nas o podanie hasła, ale żaden z nas ma hasła! ![]() Następnie, jeśli coś w rodzaju lub wcisnąć enter hasło w polu robi się czarny ekran z komunikatem pudełko mówiąc: LOGOWANIE MESSAGE System nie może zalogować się TERAZ ponieważ domena: ( "a potem długo kod") nie jest dostępny Mam uruchomiony system Windows XP Home Nie mogę zalogować się nawet, czy coś z komputerem Na szczęście mam jeszcze mój laptop też być w stanie to zrobić za Czy ktoś może nam pomóc Dziękujemy wszystkim KATE
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hey Kate Witamy TCF fali * *
Musisz że długo kod ponieważ jeśli kopia że długo kod i umieścić w programie Microsoft witryny lub pocztą ono tutaj. Kod ten zawiera szczegółowe informacje na temat problemu. My System: Asus A7J Laptop
|