![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Môže mi niekto pomoct? My PC zmrazila, Obrátil som sa ho ručne Obrátil som sa na to a Windows AGES trvalo príliš otvorená, Potom vo Windows Prihláste sa obrazovka, kde máme 3 mien je nám všetkým dotazem na heslo, ale nikto z nás si heslo! ![]() Teda ak ste typ, alebo niečo v zasiahnutých zapísať do kolónky heslo je čierna obrazovka s okna rčení: LOGON MESSAGE Systém nemôže PRIHLÁSIŤ O TERAZ pretože DOMÉNY: ( "a potom dlhý kód") nie sú dostupné Já jsem s operačným systémom Windows XP Home Nemôžem sa prihlásiť, alebo dokonca robiť niečo s počítačmi Našťastie som ešte môj notebook príliš byť schopný príliš urobiť Mohol by niekto prosím, pomôžte Vďaka všetkým KATE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Kate Vitajte TCF * vlna *
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nedá sa pripojiť k doméne GoDaddy | oluomoolubisi | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 18. júna 2009 18:53 |
| Zakúpenie domény a hosting | napodobňovanie | Web Design, hosting & SEO | 1 | 5. jún 2009 09:04 |
| Kde kúpiť doménové meno? | orangemanta | Web Design, hosting & SEO | 10 | 20. apríl 2009 00:08 |
| Registrácia domény s webovou hostiteľskou | alexderwolf | Web Design, hosting & SEO | 3 | 7. jún 2007 08:17 |
| Akékoľvek Dobrý Domain Name stránky? | alexderwolf | Web Design, hosting & SEO | 6 | 3. jún 2007 11:58 |
| Thread Tools | |
| |