![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Чи можна мені допомогти? Мій комп'ютер завмер, Я вимкнув його вручну, Я повернув його на вікна і взяв СТОЛІТТЯ занадто відкриті, Тоді на Windows Увійдіть на екран, де у нас є 3 імені вона просить всіх нас пароль, але ніхто з нас не паролі! ![]() Потім, якщо ви щось в хіт або введіть у полі пароля екран стає чорним з вікна повідомлення кажуть: Повідомлення входу Система не може реєстрації на тепер, так як домен: ( "а потім довгий код") не використовується Я під управлінням Windows XP HOME Я навіть не можу увійти або робити що-небудь з ПК На щастя, я до сих пір мій ноутбук теж зможуть робити це занадто Чи можна будь ласка, допоможіть Спасибо всем KATE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей Кейт Ласкаво просимо на TCF хвиля * *
Вам потрібно так довго коду, тому що якщо ви копіюєте що довгий код і вставте в Microsoft Веб-сайт або розмістити його тут. Код міститься докладна інформація про вашу проблему. Моя система: Ноутбук Asus A7J
|