![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Не искам SP1? Просто използвайте Прозорец Служба Вързоп Пън Оръдие да се поддържа от Windows Update да го инсталирате. Bare Witness |
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() ![]() ![]() ![]() Вие се използва за да можете да отбележете "не показват тази актуализация отново"!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Този е вярно. Аз не съм забелязал, че функцията на доста време. Друг пример за M $ мислене за потребителя! |
|
| |||
| |||
| Трябва да се направи актуализация обичай, след това кликнете върху знака плюс и след това сложете отметка за отхвърляне на актуализация. Имам HP LaserJet този, който никога не е някога се инсталира, но ще поиска рестартиране на всяка актуализация.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Service Pack 2 за Windows Server 2008 и Windows Vista | Бъба | Windows операционни системи | 4 | 27 май 2009 г. 08:22 |
| Windows XP Service Pack 2 от Service Pack 1 | проливат | Windows операционни системи | 6 | 21 Март 2009 08:54 |
| Vista Service Pack 1 | DriFT01 | Общи Софтуер Чат | 3 | 21 Дек 2008 12:49 |
| Windows Vista Service Pack 1 вече е на разположение. | evilfantasy | Windows операционни системи | 54 | 18 Март 2008 11:46 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Дата на излизане? | Hybr! Г | Windows операционни системи | 11 | 5-и парламентарен Jan 2008 01:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |