![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Δεν θέλετε SP1; Απλά χρησιμοποιήστε το Το Windows Service Pack Blocker Tool να κρατήσει το Windows Update από την εγκατάσταση αυτή. Bare Witness |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Χρησιμοποιήσατε για να είναι σε θέση να σημειώσετε "δεν show this update again"!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Thats true. Δεν έχω παρατηρήσει ότι διαθέτουν σε πολύ λίγο. Ένα άλλο παράδειγμα της M $ σκέψης για τον καταναλωτή! |
|
| |||
| |||
| Πρέπει να κάνετε ενημέρωση έθιμο, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύμβολο "συν" και στη συνέχεια επιλέξτε το πλαίσιο για να απορρίψει μια ενημέρωση. Έχω ένα HP LaserJet ότι στην πραγματικότητα ποτέ δεν εγκαθιστά, αλλά θα ζητήσω για μια επανεκκίνηση σε κάθε ενημέρωση.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Service Pack 2 για Windows Server 2008 και Windows Vista | Bubba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 27 Μαΐου 2009 08:22 |
| Windows XP Service Pack 2 από το Service Pack 1 | ρίξει | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 21 Μαρ 2009 08:54 |
| Vista Service Pack 1 | DriFT01 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 21 Δεκ. 2008 12:49 |
| Windows Vista Service Pack 1 είναι πλέον διαθέσιμη. | evilfantasy | Λειτουργικά συστήματα Windows | 54 | 18 Μαρ 2008 11:46 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Ημερομηνία κυκλοφορίας; | Hybr! Δ | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 5 Jan 2008 01:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |