μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Δεν θέλετε Vista SP1; - Windows Service Pack Blocker Tool

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Μαΐου, 2008, 12:24
Συντονιστής Ομάδας

Default Δεν θέλετε Vista SP1; - Windows Service Pack Blocker Tool

Δεν θέλετε SP1; Απλά χρησιμοποιήστε το Το Windows Service Pack Blocker Tool να κρατήσει το Windows Update από την εγκατάσταση αυτή.

Bare Witness

Old 10ης Μαΐου 2008, 14:00
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας evilfantasy View Post
Δεν θέλετε SP1; Απλά χρησιμοποιήστε το Το Windows Service Pack Blocker Tool να κρατήσει το Windows Update από την εγκατάσταση αυτή.

Bare Witness

Χρησιμοποιήσατε για να είναι σε θέση να σημειώσετε "δεν show this update again"!

Old 10 Μαΐου, 2008, 14:18
Συντονιστής Ομάδας

Thats true. Δεν έχω παρατηρήσει ότι διαθέτουν σε πολύ λίγο. Ένα άλλο παράδειγμα της M $ σκέψης για τον καταναλωτή!

Old 10 Μαΐου, 2008, 15:21
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας evilfantasy View Post
Thats true. Δεν έχω παρατηρήσει ότι διαθέτουν σε πολύ λίγο. Ένα άλλο παράδειγμα της M $ σκέψης για τον καταναλωτή!
Πρέπει να κάνετε ενημέρωση έθιμο, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύμβολο "συν" και στη συνέχεια επιλέξτε το πλαίσιο για να απορρίψει μια ενημέρωση. Έχω ένα HP LaserJet ότι στην πραγματικότητα ποτέ δεν εγκαθιστά, αλλά θα ζητήσω για μια επανεκκίνηση σε κάθε ενημέρωση.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Service Pack 2 για Windows Server 2008 και Windows Vista Bubba Λειτουργικά συστήματα Windows 4 27 Μαΐου 2009 08:22
Windows XP Service Pack 2 από το Service Pack 1 ρίξει Λειτουργικά συστήματα Windows 6 21 Μαρ 2009 08:54
Vista Service Pack 1 DriFT01 Γενικά Λογισμικό Chat 3 21 Δεκ. 2008 12:49
Windows Vista Service Pack 1 είναι πλέον διαθέσιμη. evilfantasy Λειτουργικά συστήματα Windows 54 18 Μαρ 2008 11:46
Windows Vista Service Pack SP1 Ημερομηνία κυκλοφορίας; Hybr! Δ Λειτουργικά συστήματα Windows 11 5 Jan 2008 01:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.