mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Nenorite Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 10, 2008, 12:24
Moderatorius Grupė

Nenorite SP1? Tiesiog naudokite Windows Service Pack Blocker Tool laikyti Windows Update iš diegdami.

Bare Witness

Old Gegužė 10, 2008, 14:00
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Nenorite SP1? Tiesiog naudokite Windows Service Pack Blocker Tool laikyti Windows Update iš diegdami.

Bare Witness

Jūs naudojami, kad būtų galima pažymėti langelį "Daugiau nerodyti šio atnaujinimo dar kartą!"

Old Gegužė 10, 2008, 14:18
Moderatorius Grupė

Thats true. Aš nepastebėjau, kad funkcija gana ilgai. Kitas pavyzdys M $ mąstymo vartotojų!

Old Gegužė 10, 2008, 15:21
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Thats true. Aš nepastebėjau, kad funkcija gana ilgai. Kitas pavyzdys M $ mąstymo vartotojų!
Jums tereikia pagal užsakymą naujinimą, spustelėkite pliuso ženklą ir tada pažymėkite žymės langelį, jei norite atmesti atnaujinti. Turiu HP LaserJet viena, kad niekada niekada įrengia, bet būtų paprašyti iš naujo kiekvieną atnaujinti.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.