mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Nu vreau Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool

Reply

Thread Tools
Old 10 mai 2008, 12:24
Moderator Group

Default Nu vreau Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool

Nu vreau SP1? Chiar folos Windows Service Pack Blocker Tool pentru a menţine Windows Update de la a instala it.

Bare Witness

Old 10 mai 2008, 14:00
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de evilfantasy View Post
Nu vreau SP1? Chiar folos Windows Service Pack Blocker Tool pentru a menţine Windows Update de la a instala it.

Bare Witness

Aţi folosit la a fi în măsură să bifaţi "nu prezintă această actualizare din nou"!

Old 10 mai 2008, 14:18
Moderator Group

Thats adevărat. Eu nu am observat că a facilitate la mult timp. Un alt exemplu de gândire M $ pentru consumator!

Old 10 mai 2008, 15:21
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de evilfantasy View Post
Thats adevărat. Eu nu am observat că a facilitate la mult timp. Un alt exemplu de gândire M $ pentru consumator!
Tu ai de a face actualizarea particularizată, apoi faceţi clic pe semnul plus şi apoi bifaţi caseta de a respinge o actualizare. Eu am un un HP LaserJet că niciodată de fapt niciodată instalează, dar ar cere un restart la fiecare actualizare.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.