мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Не желите Видик СП1? - Уиндоус Сервице Пацк блокера Тоол

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. мај 2008, 12:24
Модератор / ица групе

Default Не желите Видик СП1? - Уиндоус Сервице Пацк блокера Тоол

Не желите СП1? Јуст усе Сервисног пакета за Уиндоус блокера Алат да би Уиндоус Упдате из инсталације.

Сведок баре

Old 10 сви 2008, 14:00
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы евилфантасы View Post
Не желите СП1? Јуст усе Сервисног пакета за Уиндоус блокера Алат да би Уиндоус Упдате из инсталације.

Сведок баре

Сте користили да бисте могли да обележите "не приказују поново ову исправку!

Old 10. мај 2008, 14:18
Модератор / ица групе

Тхатс истина. Нисам приметио да је функција у прилично време. Још један пример М $ размишљања за потрошача!

Old 10. мај 2008, 15:21
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы евилфантасы View Post
Тхатс истина. Нисам приметио да је функција у прилично време. Још један пример М $ размишљања за потрошача!
Ви треба да урадите ажурирање обичају, а затим кликните на знак плус, а затим потврдите поље да бисте одбацили ажурирање. Имам ХП ЛасерЈет онај који никада није заувек инсталира, али ће захтевати поновно покретање на свакој исправци.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Сервисни пакет 2 за Уиндоус Сервер 2008 и Уиндоус Виста Буббле Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 27 мај 2009 08:22
Уиндоус КСП Сервице Пацк 2 са сервисним пакетом Сервице Пацк 1 пролити Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 21 март 2009 08:54
Виста Сервице Пацк 1 ДриФТ01 Уопштено Софтуаре Цхат 3 21 децембар 2008 12:49
Уиндоус Виста Сервице Пацк 1 је сада доступан. евилфантасы Уиндоус Оператинг Сыстемс 54 18 март 2008 11:46
Уиндоус Виста Сервице Пацк СП1 Датум објављивања? Хыбр! Д Уиндоус Оператинг Сыстемс 11 5 јануар 2008 01:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц