![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Не желите СП1? Јуст усе Сервисног пакета за Уиндоус блокера Алат да би Уиндоус Упдате из инсталације. Сведок баре |
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() ![]() ![]() ![]() Сте користили да бисте могли да обележите "не приказују поново ову исправку!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Тхатс истина. Нисам приметио да је функција у прилично време. Још један пример М $ размишљања за потрошача! |
|
| |||
| |||
| Ви треба да урадите ажурирање обичају, а затим кликните на знак плус, а затим потврдите поље да бисте одбацили ажурирање. Имам ХП ЛасерЈет онај који никада није заувек инсталира, али ће захтевати поновно покретање на свакој исправци.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сервисни пакет 2 за Уиндоус Сервер 2008 и Уиндоус Виста | Буббле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 27 мај 2009 08:22 |
| Уиндоус КСП Сервице Пацк 2 са сервисним пакетом Сервице Пацк 1 | пролити | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 21 март 2009 08:54 |
| Виста Сервице Пацк 1 | ДриФТ01 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 21 децембар 2008 12:49 |
| Уиндоус Виста Сервице Пацк 1 је сада доступан. | евилфантасы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 54 | 18 март 2008 11:46 |
| Уиндоус Виста Сервице Пацк СП1 Датум објављивања? | Хыбр! Д | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 5 јануар 2008 01:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |