![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vidím spoustu lidí, kteří dělají dvojí obuv z XP a Vista nebo XP a Linux, nebo Vista a Linuxu nebo jejich kombinací. Můj dotaz je: proč? co má dělat věci tak jednodušší / lepší / účinnější? nebo je to jedna z těch ", protože může i" věci? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Protože mám rád Vista a XP se mi líbí. Líbí se mi na nich různé věci - I use Vista, když jsem flákání vypnout a XP, když jsem se do práce.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista: lépe vypadá, ale potřebuje více systémových zdrojů
xp: rychlejší než Vista, ale vypadá běžný a postrádá styl linux: dělá vše, co dělá oken a rychleji, je méně restriktivní, ale nemůže hrát mnoho her i duální boot vista 64 bit Prem domů a * buntu linux i používání Linuxu na všechno kromě hry Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Hlavně to "test voda" s Vista, aniž by zcela umazávání svou aktuální XP instalace. Je také levnější rozdělit pevný disk ve dvou, než koupit nový věnované Vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také některé software a hardware nebude pracovat ve Vista, tak duální boot s XP, tento problém vyřeší.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| More Than Duální Zavádecí? - SSD 64 Gig Drive | rider200 | Operační systémy Windows | 2 | 10. května 2009 12:29 |
| Duální Boot Now XP zvyklý Zavádecí NTLDR Chybí | trayde | Operační systémy Windows | 4 | 18. března 2009 07:07 |
| Duální boot? | Mooseknuckle | Operační systémy Windows | 3 | 28. Srpen 2008 16:12 |
| Duální Zavádecí Mac OS X na XP? | harryc | Linux & Alternativní OS | 9 | 26. února 2008 04:16 |
| Duální systém Zavádecí | ChuckII | Operační systémy Windows | 11 | 19. ledna 2008 16:18 |
| Thread Nástroje | |
| |