![]() |
|
| |||
| |||
| Βλέπω πολλοί άνθρωποι κάνουν διπλή εκκίνηση των XP και Vista, ή XP και Linux ή Vista και linux ή και για συνδυασμό αυτών. Η ερώτησή μου είναι: γιατί; αυτό που κάνει τα πράγματα έτσι ευκολότερη / καλύτερη / πιο αποτελεσματική; ή μήπως είναι ένα από αυτά τα "γιατί μπορεί να" τα πράγματα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επειδή μου αρέσει και μου αρέσει Vista XP. Μου αρέσουν αυτά για διαφορετικά πράγματα - να χρησιμοποιήσω Vista όταν είμαι τεμπελιάζετε off XP και όταν πρέπει να δουλέψουν.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista: φαίνεται καλύτερη, αλλά χρειάζεται περισσότερους πόρους του συστήματος
XP: vista ταχύτερα από ό, τι φαίνεται απλό, αλλά και στερείται στυλ linux: κάνει τα πάντα χωρίς παράθυρα και ταχύτερα, είναι λιγότερο περιοριστικά, αλλά δεν μπορεί να παίζουν πολλά παιχνίδια i διπλή εκκίνηση Vista 64 bit και των εσωτερικών Prem * buntu linux Χρησιμοποιώ linux για τα πάντα εκτός από παιχνίδια Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Κυρίως για να "ελέγξει το νερό" με Vista, χωρίς απολύτως Messing μέχρι τη σημερινή τους XP. Επίσης, είναι φθηνότερη η διαίρεση ενός σκληρού δίσκου σε δύο αντί αγοράσουν ένα νέο αφιερωμένο στο Vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης, κάποιο λογισμικό και το υλικό δεν θα λειτουργήσει σε Vista, έτσι διπλή εκκίνηση με XP, λύνει το πρόβλημα.