![]() |
|
| |||
| |||
| Vidim dosta ljudi koji rade u dual čizme XP i Vidik ili XP i Linux ili Vista i Linux ili bilo koju kombinaciju ovih. Moje pitanje je ovdje: zašto? radiš ono što čini taj način lakše / bolje / efikasniji? ili ga je jedan od onih "jer ja mogu" stvari? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budući da ja volim te volim Vista XP. Volim njih za različite stvari - Koristim Vista kad sam olabavljenje off XP i kada sam na poslu.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista: izgleda bolje, ali treba više sistemskih resursa
XP: brže od vidik ali izgleda plain stil i nedostatke linux: Da li se sve prozore i brže, to je manje restriktivna, ali ga ne mogu igrati mnoge igre Ja dual boot 64 zalogaj vidik home Prem * buntu i linux Koristim Linux za sve osim igre My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Uglavnom na "test vode" sa Vidik, bez potpuno messing svoj trenutni XP instalaciju. To je također jeftinije u Split na tvrdom disku u dvije, a ne kupiti novi posvećena Vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uz to, neki software i hardware neće funkcionirati in Vidik, pa dual boot s XP, rješava taj problem.