![]() |
|
| |||
| |||
| Látom, sok ember ezt a kettős csizmák XP és Vista, vagy XP és Linux vagy Vista és a Linux, vagy ezek kombinációja. Saját kérdés is: miért? Mi teszi ezt a dolgok így könnyebb / jobb / hatékonyabb? vagy ez egy ilyen "mert" a dolgok? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mert, mint a Vista, és én, mint XP. Szeretem ezeket a különböző dolgokat - Én Vista használatára, ha én vagyok ki lazaság és XP mikor kell dolgozni.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista: jobban néz ki, de fontos a több erőforrás
XP: gyorsabb, mint a kilátás, de nem néz ki, sima és stílus Linux: mindent a Windows és a gyorsabb, a kevésbé szigorú, de nem tudja lejátszani sok játékok i dual boot Vista 64 bites otthoni Prem és * buntu linux használom Linux mindent eltekintve játékok My System: Cewy a csoda macine
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Főként a "test a vízben" a Vista, anélkül, hogy teljesen fel messing jelenlegi XP telepítés. Az is olcsóbb split a merevlemezen két, mint megvenni egy új, kifejezetten a Vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Emellett egyes szoftver-és hardver nem működik a Vista, így a dual boot az XP, megoldja a problémát.