![]() |
|
|
|||
|
|||
|
אני רואה הרבה אנשים עושים כפול המגפיים של XP ו Vista או XP או Vista ו-Linux ו-Linux או כל שילוב של אלה.
כאן השאלה שלי היא: למה? מה עושה עושה דברים ככה יותר קל / טוב יותר / יעיל יותר? או שזה אחד מאותם "כי אני יכול" דברים? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
בגלל שאני אוהב ואני אוהב Vista XP. אני אוהב אותם דברים שונים - אני משתמש ב Vista כאשר אני slacking לסרוגין XP כאשר אני צריך לעבוד.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vista: נראה טוב יותר, אך לצרכים יותר משאבי מערכת
XP: מהר יותר, אך נראה רגיל Vista ו חסר סגנון Linux: עושה הכל ו-Windows עושה מהר יותר, הוא פחות מגביל אך הוא לא יכול לשחק הרבה משחקים אני dual boot Vista 64 סיביות ו הביתה prem * buntu Linux אני משתמש בלינוקס על הכל מלבד משחקים המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
ציטוט:
בעיקר על "מבחן המים" עם Vista, מבלי להתעסק לחלוטין את המצב הנוכחי XP ההתקנה. הוא גם זול יותר כדי לפצל את הכונן הקשיח בשני במקום לקנות אחד חדש המוקדש Vista.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
כמו כן, כמה התוכנה והחומרה לא יעבוד ב Vista, כך אתחול כפול עם XP, פותר את הבעיה.