![]() |
|
| |||
| |||
| Matau žmonių daro dvejopą batų XP ir Vista, ar XP ir Linux "arba" Vista "ir" Linux "ar jų derinys aikštelė. Mano klausimas yra: kodėl? Kas verčia daryti viską, kad taip lengviau / geriau / efektyviau? ar tai vienas iš tų "nes aš galiu", ką? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nes man patinka Vista ir XP, man patinka. Man patinka jų skirtingus dalykus - aš naudoju Vista, kai aš slacking išjungti ir XP, kai aš į darbą.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| apsilankymas: atrodo geriau, bet reikia daugiau išteklių sistemos
XP: greičiau, nei vista, bet atrodo paprasti ir neturi stiliaus linux: Ar viskas "Windows" veikia greičiau, tai yra mažiau ribojančios, bet jis negali žaisti daug žaidimų I dvigubos įkrovos Vista Home Prem 64-bit ir * buntu Linux Aš naudoju Linux viską, išskyrus žaidimus Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Daugiausia "testas vanduo" su Vista, be visiškai maitinimu iki jų dabartinės XP. Taip pat pigiau padalinti kietąjį diską į dvi, o ne pirkti naują skirtų Vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Be to, kai programinės įrangos ir aparatūros neveiks Vista, todėl dvigubą paleidimo su XP, sprendžia problemą.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Daugiau nei Dual boot? - VSD 64 GIG Drive | rider200 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Gegužė 10, 2009 12:29 |
| Dabar Dual boot XP Wont Įkėlimo Trūksta NTLDR rinkmenos | trayde | Windows "operacinės sistemos | 4 | Kovas 18, 2009 07:07 |
| Dual boot? | Mooseknuckle | Windows "operacinės sistemos | 3 | Rugpjūtis 28, 2008 16:12 |
| Dual boot Mac OS X XP? | harryc | Linux & Alternative OS | 9 | 26 vasaris 2008 04:16 |
| Dvejopo įkrovimo sistemą | ChuckII | Windows "operacinės sistemos | 11 | 19 sausis 2008 16:18 |
| Temos įrankiai | |
| |