![]() |
|
| |||
| |||
| Es redzu daudz cilvēki dara divi zābaki no XP un Vista, vai XP un Linux vai Windows Vista un Linux vai kādam no to apvienojumiem. Mans jautājums ir: kāpēc? Kas liek darīt lietas, tādā veidā atvieglojot / labāku / efektīvāku? vai tas ir viens no tiem ", jo es varu" lietām? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo man patīk Vista un man patīk XP. Man patīk viņus dažādām lietām - es izmantoju Vista, kad es esmu slacking off un XP, kad man jāstrādā.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vista: izskatās labāk, bet vajag vairāk sistēmas resursu
XP: ātrāk nekā vista bet izskatās vienkārša un nav stils linux: Vai viss logi dara un ātrāk, tas ir mazāk ierobežojoši, bet tā nevar būt daudz spēles i dual boot Vista 64 bitu Home Prem un * buntu Linux I use linux visam izņemot spēles Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Galvenokārt "testa ūdens" ar Vista, bez pilnīgi messing up to pašreizējā XP uzstādīšana. Tas ir arī lētāk sadalīt cieto disku divās, nevis pirkt jaunu veltīts Vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arī dažas programmatūras un aparatūras nestrādās Vista, lai dual boot ar XP, atrisina problēmu.