![]() |
|
| |||
| |||
| Vad o multime de oameni de a face dual cizme XP şi Vista sau XP şi Vista şi Linux sau Linux sau orice combinaţie a acestora. Întrebarea mea aici este: de ce? Ce îl face pe cale de a face lucruri pe care mai uşor / mai bine / mult mai eficient? Sau este una dintre cele "Pentru ca pot sa" lucruri? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentru ca imi place si imi place Vista XP. Îmi place să-i pentru diferite lucruri - Eu folosesc Vista când sunt în afara praf de cărbune şi XP, atunci când am de lucru.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista: arata mai bine, dar are nevoie de mai multe resurse de sistem
XP: mai rapid decât Vista, dar arata clar şi lipsit de stil Linux: nu tot ce are ferestre şi mai rapid, este mai puţin restrictive, dar nu poate juca mai multe jocuri Am dual boot Vista pe 64 de biţi şi acasă Prem * buntu linux i utilizarea Linux pentru tot în afară de jocuri Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
În principal pentru a "test de apă" cu Vista, fără complet joc până lor actuală XP instalare. De asemenea, este mai ieftin de a împărţi un hard-disk in doua, mai degrabă decât cumpăr unul nou dedicat Vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea, unele de software şi hardware-ul nu va funcţiona în Vista, deci un dual boot cu XP, rezolvă problema.