![]() |
|
| |||
| |||
| Видим доста људи који раде у дуал чизме КСП па Видик или КСП и Линукс или Виста и Линукс или било коју комбинацију ових. Моје питање је овде: зашто? радиш оно што чини тај начин лакше / боље / ефикаснији? или га је један од оних "јер ја могу" ствари? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будући да ја волим те волим Виста КСП. Волим њих за различите ствари - Користим Виста кад сам олабављење офф КСП и када сам на послу.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виста: изгледа боље, али треба више системских ресурса
КСП: брже од видик али изгледа плаин стил и недостатке Линукс: Да ли се све прозоре и брже, то је мање рестриктивна, али га не могу играти многе игре Ја дуал боот 64 залогај видик хоме прем * бунта и Линукс Користим Линукс за све осим игре Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Углавном на "тест воде" са Видик, без потпуно мессинг свој тренутни КСП инсталацију. То је такође јефтиније у Сплит на чврстом диску у две, а не купити нови посвећена Виста.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уз то, неки софтуаре и хардуаре неће посао унутра Видик, па дуал боот са КСП, решава тај проблем.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Више од Дуал боот? - ССД Диск 64 харпун | ридер200 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 10 мај 2009 12:29 |
| Дуал боот КСП Сада навика Боот НТЛДР Миссинг | траыде | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 18 март 2009 07:07 |
| Дуал боот? | Моосекнуцкле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 28 аугуст 2008 16:12 |
| Дуал боот Мац ОС Кс на КСП? | харрыц | Линукс ОС и алтернативна | 9 | 26 фебруар 2008 04:16 |
| Дуал боот система | ЦхуцкИИ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 19 јануар 2008 16:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |