![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ако създам моя твърд диск, за да двойствен обувка XP & Vista Трябва ли да инсталирате драйвери за двете на? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Разбирам, че социалните създали темата за това как да двойствен обувка XP, ако вече имате инсталирана Vista, но може някой да го за това, как да направите това, ако сте инсталирали XP и искате да двойствен обувка изглед? |
|
| |||
| |||
| Съм го и преди. Нещата трябва да знаете: 1. Уверете се, че вашият дял е относително голям. Vista създава "Winsxs" папка, за да управлява библиотеки, които могат да противоречат, и тази папка може да нарасне до подобен 6GB + лесно. 2. Инсталирайте всички актуална шофьори. 3. Инсталирайте x64, ако можеш. 4. ОАЕ * * може да бъде изключена 5. VistaBootPro, не могат да работят, ако Windows е на C: \ и е част от едно деление друг диск (в моята инсталация, делба на F: \), защото Vista вижда себе си като на C: \, дори ако тя е на друг дял. За да се определи, преминете дискове. 6. Повечето приложения ще трябва да се reinstalled, някои може да се стартира добре.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |