![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| je-li nastavit pevný disk duální boot xp vista & Potřebuji nainstalovat ovladače pro nás oba? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vidím, že sociální vytvořili vlákno o tom, jak se duální boot xp, pokud již máte Vista nainstalován, ale může kdokoliv položit ji na to, jak to udělat, pokud máte nainstalované XP a chtějí se duální boot Vista? |
|
| |||
| |||
| Já jsem to udělal dřív. Věci, co potřebujete vědět: 1. Ujistěte se, že vaše oblast je poměrně velký. Vista vytváří "WinSxS" složky pro správu knihoven, které mohou být v rozporu, a tato složka může růst na obdobné 6GB + snadno. 2. Nainstalovat všechny aktuální ovladače. 3. Instalace x64, pokud můžete. 4. SAE * * může být vypnuto 5. VistaBootPro nemůže fungovat, pokud je systém Windows na C: \ a je součástí rozdělenému jiné jednotky (na mém zařízení, oddílu F: \), protože Vista vidí sama jako na C: \, i když je to na jiném oddílu. Opravit, přepínání mechanik. 6. Většina aplikací bude muset přeinstalovat, některé mohou být zahájeny v pohodě.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |