μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Διπλή εκκίνηση;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Αυγ. 2008, 14:09
Μέλος Ομάδα

Default Διπλή εκκίνηση;

αν μου που μου σκληρό δίσκο σε διπλή εκκίνηση XP & Vista Χρειάζεται να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης για δύο OS;
Old 27 Αυγ. 2008, 14:54
Ομάδα Δωρητών

Default Διπλή εκκίνηση;

Ναι.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 28η Αυγούστου 2008, 15:18
Μέλος Ομάδα

Default Διπλή εκκίνηση;

Βλέπω ότι η κοινωνική δημιουργηθεί ένα νήμα για το πώς να διπλής εκκίνησης xp αν έχετε ήδη εγκαταστήσει vista, αλλά μπορεί κανείς να έχει εκπονήσει για το πώς να το κάνετε αυτό, αν έχετε εγκαταστήσει XP και θέλετε να γίνεται διπλή εκκίνηση Vista;
Old 28η Αυγούστου 2008, 16:12
Ομάδα Δωρητών

Default Διπλή εκκίνηση;

Έχω κάνει πριν. Πράγματα που πρέπει να ξέρετε:

1. Βεβαιωθείτε ότι το διαμέρισμα είναι σχετικά μεγάλη. Vista δημιουργεί ένα "Winsxs" φάκελο για τη διαχείριση των βιβλιοθηκών που μπορεί να έρχονται, και αυτό το φάκελο για να μπορεί να αναπτυχθεί όπως 6GB + εύκολα.
2. Εγκαταστήστε όλα τα ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης.
3. Εγκαταστήστε x64 αν μπορείτε.
4. ΗΑΕ * * μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας
5. VistaBootPro δεν μπορεί να λειτουργήσει αν τα Windows είναι στο C: \ και είναι μέρος ενός κατατμηθούν άλλο δίσκο (για την εγκατάσταση μου, ένα διαμέρισμα του F: \) Vista, επειδή βλέπει τον εαυτό του ότι είναι στο C: \ ακόμη και αν είναι σε άλλο διαμέρισμα. Για να καθοριστεί, ο διακόπτης drives.
6. Οι περισσότερες εφαρμογές θα πρέπει να εγκατασταθούν ξανά, ορισμένοι μπορεί να ξεκινήσει μια χαρά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
More Than Dual Boot? - SSD 64 Gig Drive rider200 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 10η Μαΐου 2009 12:29
Dual Boot XP Τώρα Wont Boot NTLDR Missing trayde Λειτουργικά συστήματα Windows 4 18 Μαρ 2009 07:07
Dual Boot Mac OS X Στις XP; harryc Linux & Εναλλακτικές OS 9 26 Φεβ 2008 04:16
Διπλή εκκίνηση chrismorris730 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 13 Φεβ 2008 16:56
Dual Boot System ChuckII Λειτουργικά συστήματα Windows 11 19 Ιαν 2008 16:18
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.