kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Dual boot?

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 27 2008, 14:09
Csoport tagja

Default Dual boot?

ha én létrehozott én merevlemezét a dual boot XP és Vista tudok telepíteni vezetők számára egyaránt os?
Old Augusztus 27 2008, 14:54
Donor Group

Default Dual boot?

Igen.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Augusztus 28 2008, 15:18
Csoport tagja

Default Dual boot?

Látom, hogy a társadalmi létre a téma, hogyan lehet dual boot XP Ha már telepítve van kilátás, de bárki meg tudja meg, hogyan kell csinálni, ha xp van telepítve, és azt szeretnék, hogy dual boot vista?
Old Augusztus 28 2008, 16:12
Donor Group

Default Dual boot?

Én már csinált ilyet. Amit tudnod kell:

1. Győződjön meg róla, hogy a partíciós viszonylag nagy. Vista létrehoz egy "Winsxs" mappát kezeli a könyvtárak, hogy a konfliktus, és ez a mappa is megnőhet, mint 6GB + könnyen.
2. Az összes naprakész illesztőprogramokat.
3. Telepítse x64, ha lehet.
4. Egyesült Arab Emírségek is * * kikapcsolhatók
5. VistaBootPro nem működik, ha a Windows a C: \ és ez része a particionált más meghajtóra (az én létesítmény, partíció F: \), mert a Vista látja magát, mint a C: \ még akkor is, ha a másik partícióra. Rögzíteni, switch drives.
6. Most apps kell újratelepíteni, néhány elindítható finom.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.