![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
ha én létrehozott én merevlemezét a dual boot XP és Vista tudok telepíteni vezetők számára egyaránt os?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Igen.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Látom, hogy a társadalmi létre a téma, hogyan lehet dual boot XP Ha már telepítve van kilátás, de bárki meg tudja meg, hogyan kell csinálni, ha xp van telepítve, és azt szeretnék, hogy dual boot vista?
|
|
|
|||
|
|||
|
Én már csinált ilyet. Amit tudnod kell:
1. Győződjön meg róla, hogy a partíciós viszonylag nagy. Vista létrehoz egy "Winsxs" mappát kezeli a könyvtárak, hogy a konfliktus, és ez a mappa is megnőhet, mint 6GB + könnyen. 2. Az összes naprakész illesztőprogramokat. 3. Telepítse x64, ha lehet. 4. Egyesült Arab Emírségek is * * kikapcsolhatók 5. VistaBootPro nem működik, ha a Windows a C: \ és ez része a particionált más meghajtóra (az én létesítmény, partíció F: \), mert a Vista látja magát, mint a C: \ még akkor is, ha a másik partícióra. Rögzíteni, switch drives. 6. Most apps kell újratelepíteni, néhány elindítható finom.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
|