![]() |
|
| |||
| |||
| אם אני להגדיר את הכונן הקשיח כדי אתחול כפול XP & Vista האם אני צריך להתקין את מנהלי ההתקן עבור מערכת ההפעלה הן? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני רואה את התגובה, החברתיים שנוצרו על אופן אתחול כפול XP אם יש לך כבר מותקן Vista, אך האם מישהו יכול להשכיב אותו על איך לעשות את זה אם יש לך XP מותקן וברצונך dual boot Vista? |
|
| |||
| |||
| אני כבר עשה את זה לפני. דברים שאתה צריך לדעת: 1. ודא את המחיצה גדולה יחסית. Vista יוצרת "Winsxs" FOLDER לניהול ספריות שעשויות הסכסוך, וזה יכול לגדול עד התיקייה כמו 6GB + בקלות. 2. להתקין את כל מנהלי התקן מעודכנים. 3. התקן x64, אם הדבר אפשרי. 4. UAE * * יכול להיות כבוי 5. VistaBootPro אם לא יפעלו ב-Windows הוא C: \ והוא חלק partitioned כונן אחר (על ההתקנה, מחיצה של F: \) כי Vista רואה עצמה להיות ב-C: \ אפילו אם הוא במחיצה אחרת. כדי לתקן, להחליף כוננים. 6. רוב היישומים יצטרכו להתקין מחדש, יכול להיות שחלק השקת בסדר.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| יותר מ Dual Boot? - 64 חלטורה כונן SSD | rider200 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -10 במאי 2009 12:29 |
| Dual Boot XP עכשיו wont אתחול NTLDR חסר | trayde | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 18 מרץ 2009 07:07 |
| Dual Boot Mac OS X ב XP? | harryc | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 9 | 26 פברואר 2008 04:16 |
| Dual boot | chrismorris730 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 13 פברואר 2008 16:56 |
| מערכת אתחול כפול | ChuckII | מערכות ההפעלה Windows | 11 | 19th ינואר 2008 16:18 |
| שרשרת כלים | |
| |