![]() |
|
| |||
| |||
| ja es izveidoju manu cieto disku uz dual boot xp un vista man jāinstalē draiveri, lai gan os? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es redzu, ka sociālā izveidots pavediens par to, kā dual boot xp, ja jums jau ir vista uzstādītas, bet ikvienam, paredz to ārā, kā to izdarīt, ja jums ir xp uzstādītas un vēlaties dual boot vista? |
|
| |||
| |||
| Es esmu darījusi līdz šim. Lietas, kas jums jāzina: 1. Pārliecinieties, ka jūsu nodalījums ir salīdzinoši liels. Vista rada "Winsxs" mapi, lai pārvaldītu bibliotēkas, kas var būt konfliktā, un šo mapi var pieaugt, lai, piemēram, 6GB + viegli. 2. Instalēt visu līdz dienai vadītājiem. 3. Install x64 ja varat. 4. AAE * var * izslēgt 5. VistaBootPro var nedarboties, ja Windows ir uz C: \ un tas ir daļa no norobežošanas citu disku (uz manu uzstādīšana, šķērssienu F: \), jo Vista redz sevi kā uz C: \, pat ja tas citā nodalījumā. Noteikt, mainīt diskus. 6. Lielākā daļa progr būs pārinstalēta, daži var tikt uzsākta soda naudu.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |