![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| jeśli mogę skonfigurować mój dysk twardy do podwójnego rozruchu XP i Vista Czy muszę zainstalować sterowniki dla os? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Widzę, że stworzył wątku społecznych, w jaki sposób podwójnego rozruchu xp, jeśli masz już zainstalowany Vista, ale może ktoś ją określają, w jaki sposób to zrobić, jeśli masz XP i chcesz podwójnego rozruchu Vista? |
|
| |||
| |||
| I've done it before. Co trzeba wiedzieć: 1. Upewnij się, że partycja jest stosunkowo duże. Vista tworzy "Winsxs folderu do zarządzania bibliotekami, które mogą być sprzeczne, a tym folderze może wzrosnąć do jak 6GB + łatwo. 2. Zainstaluj wszystkie aktualne sterowniki. 3. Zainstaluj x64 jeśli możesz. 4. * * Poland może zostać wyłączony 5. VistaBootPro może nie działać, jeśli system Windows jest na C: \ i jest podzielony na część innych dysku (na mojej instalacji partycji F: \), ponieważ Vista widzi siebie jako na C: \ nawet jeśli to na innej partycji. Aby ustalić, przełącznik napędów. 6. Większość aplikacje będą musiały być ponownie zainstalowane, niektóre mogą być uruchomiona grzywny.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |