mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Dual boot?

Reply

Thread Tools
Old 27 august 2008, 14:09
Grupul de stat

Default Dual boot?

dacă am înfiinţat meu hard disk pentru a dual boot XP si Vista nu am nevoie pentru a instala driver-ele pentru ambele sisteme de operare?
Old 27 august 2008, 14:54
Grupul de donator

Default Dual boot?

Da.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 28 august 2008, 15:18
Grupul de stat

Default Dual boot?

Văd că sociale a creat un fir cu privire la modul de a dual boot XP, dacă aveţi deja instalat Vista, dar poate cineva să-l cu privire la modul de a face acest lucru, dacă aveţi instalat XP şi doriţi să dual boot Vista?
Old 28 august 2008, 16:12
Grupul de donator

Default Dual boot?

Am făcut-o înainte. Lucruri ce trebuie sa stii:

1. Asiguraţi-vă că partiţia este relativ mare. Vista creează o "Winsxs" dosar de a gestiona biblioteci care poate intra în conflict, şi acest dosar poate să crească ca 6GB + uşor.
2. Instalarea de toate până la data de drivere.
3. Instalaţi x64 dacă puteţi.
4. EAU * * poate fi oprit
5. VistaBootPro poate să nu funcţioneze dacă Windows este pe C: \ şi este parte a unui partitioned altă unitate (cu privire la instalarea mea, o partiţie de F: \), pentru că Vista vede pe sine ca fiind C: \, chiar dacă aceasta se află pe o altă partiţie. Pentru a repara, switch-drive.
6. Cele mai multe aplicaţii trebuie să fie reinstalat, unele pot fi lansat în regulă.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Reply

Register

Marcaje