![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| je-li nastaviť pevný disk duální boot xp vista & Potrebujem nainštalovať ovládače pre nás oboch? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vidím, že sociálne vytvorili vlákno o tom, ako sa duálny boot xp, ak už máte Vista nainštalovaný, ale môže ktokoľvek položiť ju na to, ako to urobiť, ak máte nainštalované XP a chcú sa duálny boot Vista? |
|
| |||
| |||
| Ja som to urobil prv. Veci, čo potrebujete vedieť: 1. Uistite sa, že vaša oblasť je pomerne veľký. Vista vytvára "winsxs" zložky pre riadenie knižníc, ktoré môžu byť v rozpore, a táto zložka môže rast na obdobné 6GB + ľahko. 2. Nainštalovať všetky aktuálne ovládače. 3. Inštalácia x64, ak môžete. 4. SAE * * môže byť vypnuté 5. VistaBootPro nemôže fungovať, ak je systém Windows na C: \ a je súčasťou rozdelenému iné jednotky (na mojom zariadení, oddielu F: \), pretože Vista vidí sama ako na C: \, aj keď je to na inom oddieli. Opraviť, prepínanie mechanik. 6. Väčšina aplikácií bude musieť preinštalovať, niektoré môžu byť začali v pohodě.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| More Than Duální Zavádzacia? - SSD 64 Gig Drive | rider200 | Operačné systémy Windows | 2 | 10. mája 2009 12:29 |
| Duálny Boot Now XP zvyknutý Zavádzacia NTLDR Chýba | trayde | Operačné systémy Windows | 4 | 18. marca 2009 07:07 |
| Duálny Zavádzacia Mac OS X na XP? | harryc | Linux & Alternatívne OS | 9 | 26. februára 2008 04:16 |
| Duálny boot | chrismorris730 | Operačné systémy Windows | 4 | 13. februára 2008 16:56 |
| Duálny systém Zavádzacia | Chuckie | Operačné systémy Windows | 11 | 19. januára 2008 16:18 |
| Thread Tools | |
| |