![]() |
|
| |||
| |||
| Eğer ikili çizme XP ve Vista için sabit disk kurmak Ben her iki işletim sistemi için sürücülerini yüklemeniz gerekiyor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ben o sosyal nasıl ikili önyükleme XP halihazırda Vista yüklü bir iplik oluşturulan, ancak bakın kimse eğer XP yüklü ve ikili çizme uzak manzara istiyorum Bunun nasıl yapılacağı ile ilgili de çizgiler? |
|
| |||
| |||
| Daha önce bunu yaptık. Bilmeniz gereken şeyler: 1. Emin bölüm oldukça büyük olmasına dikkat edin. Vista'nın Mayıs çatışma ve bu klasör 6GB gibi büyümesi ile kolayca kütüphaneleri yönetmek için bir "Winsxs" klasörü oluşturur. 2. Tüm güncel sürücüleri için yükleyin. 3. Eğer olabilir x64 yükleyin. 4. BAE * * kapalı olabilir 5. Windows C olduğu VistaBootPro çalışmayabilir: \ ve çünkü Vista olarak görüyor bir bölünme diğer sürücü parçası benim yükleme, F bir bölüm: \ (üzerinde) olmak C: \ bile başka bir bölüm var. , Sürücüler geçiş düzeltmek için. 6. Bazı ince başlattı olabilir En uygulamalar yeniden yüklenmesi gerekmektedir.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |