![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| якби я створив мій жорсткий диск подвійний завантаження XP & Vista мені потрібно встановити драйвери для ОС? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я бачу, що соціальні створили Thread про те, як подвійний завантаження XP, якщо у вас вже встановлена Vista, але може будь-якої лежала його про те, як це зробити, якщо у вас встановлена XP і хочете подвійну завантаження Vista? |
|
| |||
| |||
| Я робив це раніше. Що Ви повинні знати: 1. Переконайтеся, що розділ є відносно великою. Vista створює папку "Winsxs" для управління бібліотеками, які можуть конфліктувати, і ця папка може вирости як 6GB + легко. 2. Встановити все до дати водіїв. 3. Встановити x64, якщо можна. 4. ОАЕ * * може бути відключена 5. VistaBootPRO не може працювати, якщо Windows знаходиться в C: \ і це частина розділена інший диск (на моїй установці розділі C: \), тому що Vista бачить себе як на С: \, навіть якщо він знаходиться на іншому розділі. Щоб виправити, переключити диски. 6. Більшість програм доведеться перевстановити деякі з них можуть бути запущений штрафу.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |