![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj y'all, již nainstalována na Ubuntu je to vlastní HDD se však, i když má samostatný pohon jsem se pokusil o instalaci Vista, no comprendez! formátování / dělení / etc, ale přesto vždy říká 'Windows není možné nainstalovat pouze na tuto oblast / pevný disk' nebo somesuch. Teď jsem swap HD to asi v bios a pokusil znovu, ale stále žádný pohyb. co je tres otravné je, že můj Vista DVD (z nějakého důvodu), je číst sooo pomalu, tak to trvá asi 15 mintues od uvedení na to, jak se oblast bit, ne-li déle. Nějakou radu na to, co já dělám špatně? Myslím, že je to něco do činění s aktivní nebo primární oddíly? Všechny pevné disky v Vista manager byla označená jako 'Primární' ... hmm |
|
| |||
| |||
| Je mi líto, že jsem trochu popletený zde. Dovolte, abych si to ujasnit. (a) máte dvě interní HDD (b) jeden (A) je hlavním a Ubuntu na něm (c) ostatní (B) je sekundární a chcete dát Vista Správně? Pokud ano, pořizovat kopie menu.lst na médiu, které je čitelné z Vista. Pokud je to možné, změnit grub config tak, aby se zavaděč je na kořenovou oblastí, které nejsou MBR. Odstranit A, B, aby primární a nainstalovat Vista. Je-li to nutné, použijte Ubuntu do formátu B jako NTFS nebo FAT32 předem. Instalace Vista a získejte grub4dos a rozbalte ho. Přesunout soubor grldr na rootu disku C: Změňte svůj bootup možnosti přidáním nových možností: [boot loader] ... [operating systems] c: \ grldr = "Grub" ... Nyní zkopírujte soubor menu.lst z vašeho Ubuntu config na rootu C:, a upravit ho tak, že vypadá nějak takto: Název poruchám - openSUSE 11.0 - 2.6.25.18-0.2 root (hd1, 1) kernel / boot/vmlinuz-2.6.25.18-0.2-pae root = / dev/disk/by-id/usb-HTS54101_0G9AT00_503EA-0 :0-part2 showopts ide = nodma APM = off ACPI = off noresume nosmp noapic maxcpus = 0 EDD = off x11failsafe initrd / boot/initrd-2.6.25.18-0.2-pae Název Windows rootnoverify (hd0, 1) chainloader (hd0, 0) +1 Název openSUSE usb rootnoverify (hd1, 1) chainloader (hd1, 1) +1 Důl je openSUSE, ale tvoje bude podobné. Jakékoliv výskyty (hd0 nyní bude (hd1 samozřejmě v první možnost. Druhá sahá a boty Vista řídit. Třetí boty na grub zavaděč na disk Ubuntu.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |