μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Διπλή εκκίνηση βοηθήσει - ubuntu εγκατεστημένο, τώρα προσθέτοντας Vista

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Οκτωβρίου 2008, 07:40
Μέλος Ομάδα

Default Διπλή εκκίνηση βοηθήσει - ubuntu εγκατεστημένο, τώρα προσθέτοντας Vista

Hey y'all, Ubuntu έχουν ήδη εγκατασταθεί σε αυτό της ίδιας της HDD, ωστόσο, αν και έχω ένα ξεχωριστό δίσκο έχω δοκιμάσει Vista για την εγκατάσταση, δεν comprendez!

μορφοποίηση / στεγανοποίηση / κτλ αλλά εξακολουθεί πάντα να λέει «δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Windows σε αυτό το partition / σκληρούς δίσκους ή somesuch.

Τώρα, εγώ έκανα το swap HD της γύρω στο BIOS και προσπάθησε πάλι, αλλά ακόμη δεν κυκλοφορία. τι καθιστά tres ενοχλητικό είναι ότι μου Vista DVD (για κάποιο λόγο) διαβάστε sooo είναι αργά, έτσι ώστε να διαρκεί περίπου 15 mintues από τη θέση της στο να αρχίσετε να το διαμέρισμα λίγο, αν δεν είναι πλέον.

Κάθε συμβουλές για το τι κάνω λάθος; Μάλλον είναι κάτι να κάνει με την ενεργό ή πρωτεύοντα διαμερίσματα; Όλοι οι σκληροί δίσκοι στο διαμέρισμα του διαχειριστή Vista ήταν ένδειξη «κύριο» ... Χμμ
Old 7 Νοεμβρίου 2008, 08:47
Ομάδα Δωρητών

Default Διπλή εκκίνηση βοηθήσει - ubuntu εγκατεστημένο, τώρα προσθέτοντας Vista

Συγνώμη, αλλά είμαι λίγο συγκεχυμένη εδώ. Επιτρέψτε μου να το καταλάβω.

(α) έχετε δύο εσωτερικές HDDs
(β) ένα (Α) είναι το πρωταρχικό και έχει πάνω του Ubuntu
(γ) Το άλλο (Β) είναι δευτερεύουσα και θέλετε να θέσει σε Vista

Σωστό; Εάν ναι, να λαμβάνουν αντίγραφο του menu.lst σε ένα μέσο που είναι αναγνώσιμα από Vista.

Αν είναι δυνατόν, αλλάξτε το grub config έτσι ώστε ο φορτωτής εκκίνησης είναι για το ριζικό τμήμα, δεν το MBR.

Αφαιρέστε Α, Β πρωτοβάθμιας και να εγκαταστήσετε τα Vista. Αν είναι απαραίτητο, για την χρήση του Ubuntu μορφή Β, όπως το NTFS ή FAT32 προτέρων.

Εγκαταστήστε Vista και να grub4dos και αποσυσκευασία του.

Μετακινήστε το αρχείο grldr στη ρίζα της μονάδας δίσκου C:

Αλλάξτε τις επιλογές εκκίνησης σας με την προσθήκη ενός νέου επιλογή:

[boot loader]
...
[operating systems]
C: \ grldr = "Grub"
...

Τώρα, αντιγράψτε το αρχείο menu.lst από το Ubuntu config στη ρίζα του C:, και να την επεξεργαστείτε ώστε να μοιάζει κάπως έτσι:

title failsafe - openSUSE 11,0 - 2.6.25.18-0.2
ρίζα (HD1, 1)
πυρήνα / boot/vmlinuz-2.6.25.18-0.2-pae η root = / dev/disk/by-id/usb-HTS54101_0G9AT00_503EA-0 :0-part2 showopts ide = nodma APM = off ACPI = off noresume nosmp noapic maxcpus = 0 EDD = off x11failsafe
initrd / boot/initrd-2.6.25.18-0.2-pae

τίτλος Windows
rootnoverify (hd0, 1)
chainloader (hd0, 0) 1

title openSUSE USB
rootnoverify (HD1, 1)
chainloader (HD1, 1) 1

Δικό μου είναι openSUSE αλλά η δική σας θα είναι παρόμοια. Κάθε περιστατικά (hd0 θα είναι πλέον (HD1 φυσικά στην πρώτη επιλογή. Η δεύτερη πάει πίσω και μπότες η Vista οδήγησης. Το τρίτο μπότες το grub boot loader για το Ubuntu οδήγησης.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Dual Boot Ubuntu Linux και Vista OS Κάθε Τώρα δεν φορτώνει! Blade110L Linux & Εναλλακτικές OS 0 14 Ιουν 2009 08:44
Διπλή Εκκίνηση kubuntu και Vista με Vista Installed 1η Black Magic Linux & Εναλλακτικές OS 1 27 Μαρ 2009 15:14
Ερώτηση για ένα Vista / Ubuntu διπλής εκκίνησης MJM Linux & Εναλλακτικές OS 11 18 Οκτ 2008 02:29
Βοήθεια με διπλή εκκίνηση Vista / ubuntu με lojack λογισμικού pest79456 Linux & Εναλλακτικές OS 3 12 Οκτ 2008 09:39
Πώς να: Dual Boot Vista / XP ο εύκολος τρόπος SocialWarfare Λειτουργικά συστήματα Windows 0 30 Απρ 2008 19:04
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.