![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey y'all, već imaju instaliran Ubuntu na njemu vlastite HDD, međutim, iako imam zaseban pogon sam pokušao instalacijom Vista na, ne comprendez! Oblikovanje / particioniranje / etc ali još uvijek kaže "Windows ne može instalirati na ovu sama particija / harddrive 'ili somesuch. Sada sam swap oko HD-a u bios i pokusao ponovo, ali još uvijek nema pokreta. što ga čini Tres smeta je da moj Vidik DVD (iz nekog razloga) čita sooo polako, tako da je potrebno oko 15 mintues iz stavljajući ga u dolasku na particiji bitni, ako ne i duže. Bilo koji savjet o tome što ja radim krivo? Mislim da je nešto za napraviti sa aktivnim ili primarne particije? Svi tvrde diskove u Vista partition manager su označene kao "primarni" ... hmm |
|
| |||
| |||
| Nažalost, ja sam malo zbrkan ovdje. Pusti me, preuzmite ga ravno. (a) imate dvije unutarnje HDDs (b) jedan (A) je glavni i ima ga na Ubuntu (c) druga (B) je sekundarno i želite staviti na Vista Ispravno? Ako je tako, uzmi kopiju menu.lst na medij koji je čitljiv od Vidik. Ako je moguće, promijeniti grub config, tako da je boot loader na root particiju, a ne MBR. Ukloni A, B čine primarni i instalirati Vidik. Ako je potrebno, koristite Ubuntu do formata B kao FAT32 ili NTFS unaprijed. Instalacija Vidik i dobiti grub4dos i raspakirati je. Premjestite datoteku grldr na korijen disku C: Promijenite svoju bootup opcije dodavanjem novog opciju: [boot loader] ... [operating systems] c: \ grldr = "siromašni" ... Sada kopirajte menu.lst datoteke iz vašeg Ubuntu konfig na korijen C:, i uredi ga tako da izgleda otprilike ovako: više Failsafe - openSUSE 11.0 - 2.6.25.18-0.2 korijen (hd1, 1) kernel / boot/vmlinuz-2.6.25.18-0.2-pae root = / dev/disk/by-id/usb-HTS54101_0G9AT00_503EA-0 :0-part2 showopts IDE nodma APM = = = off off ACPI noresume nosmp noapic maxcpus = 0 EDD = off x11failsafe initrd / boot/initrd-2.6.25.18-0.2-pae Windows naslov rootnoverify (hd0, 1) chainloader (hd0, 0) 1 više openSUSE usb rootnoverify (hd1, 1) chainloader (hd1, 1) 1 Mine je openSUSE ali tvoj će biti slično. Svejedno pojave (hd0 će sada biti (hd1 naravno u prvom opcijom. Drugi seže i pancerice Vidik pogon. Trecha čizme na grub boot loader na Ubuntu pogon.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual boot Ubuntu Linux i Vista OS Sada Svejedno ne učita! | Blade110L | Linux OS i alternativna | 0 | 14. lipnja 2009 08:44 |
| Dual Booting Kubuntu i Vidik sa Vidik Instaliran 1. | Black Magic | Linux OS i alternativna | 1 | 27. ožujak 2009 15:14 |
| Pitanje o Vidik / Ubuntu dual boot | MJM | Linux OS i alternativna | 11 | 18. listopad 2008 02:29 |
| Pomoć s Dual booting vidik / ubuntu sa lojack softvera | pest79456 | Linux OS i alternativna | 3 | 12. listopad 2008 09:39 |
| Kako do: Dual boot Vista / XP jednostavan način | SocialWarfare | Windows Operating Systems | 0 | 30. travanj 2008 19:04 |
| Thread Tools | |
| |