![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé srácok, már Ubuntu telepítve a saját HDD, azonban, ha van egy külön meghajtón próbáltam telepítése Vista nem comprendez! formázás / particionáláskor / etc, de még mindig azt mondja, "A Windows nem tudja telepíteni magát, hogy e partíció / merevlemez vagy somesuch. Nos, én a HD-csere a körül a BIOS-ban, és újra próbálkozott, de még nincs mozgás. Mi teszi tres bosszantó is, hogy a Vista DVD-t (valamilyen okból) sooo olvassa lassan, így mintegy 15 mintues az üzembe azt a kaput, hogy a partíció kicsit, ha nem hosszabb. Minden tanácsot, hogy mit csinálok rosszul? Azt hiszem, hogy valamit csinálni, vagy az aktív elsődleges partíció? A merevlemezek a Vista partition manager is labeled "elsődleges" ... hmm |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, én egy kicsit zavaros itt. Let me get it straight. (a) ha két belső HDDs (b) egy (A) az elsődleges, és az Ubuntu rá (c) A másik (B) a közép-és akarjuk, hogy a Vista Így van? Ha igen, egy másolatot a menu.lst egy közepes olvasható, hogy a Vista. Ha lehetséges, változtassa meg a grub config úgy, hogy a boot betöltő a gyökér partíciót, és nem az MBR-t. Vegye ki az A, B, hogy elsődleges és a Vista telepítéséhez. Ha szükséges, használja az Ubuntu formázhatja B NTFS vagy FAT32 előre. Vista telepítése és kap grub4dos és csomagolja ki. Vigye a fájlt a root grldr meghajtó: C: Változtassa meg bootup lehetőséget egy új opció: [boot loader] ... [operating systems] c: \ grldr = "grub" ... Most másolja a menu.lst fájlt a Ubuntu konf a gyökere a C: és szerkeszteni, így valahogy így néz ki: Cím Failsafe - openSUSE 11.0 - 2.6.25.18-0.2 gyökér (hd1, 1) kernel / boot/vmlinuz-2.6.25.18-0.2-pae root = / dev/disk/by-id/usb-HTS54101_0G9AT00_503EA-0 :0-part2 showopts ide = nodma apm = off acpi = off noresume nosmp noapic maxcpus = 0 EDD = off x11failsafe initrd / boot/initrd-2.6.25.18-0.2-pae Cím Windows rootnoverify (hd0, 1) chainloader (hd0, 0) +1 title openSUSE usb rootnoverify (hd1, 1) chainloader (hd1, 1) +1 OpenSUSE enyém is, de a tiéd lesz hasonló. Minden esemény a (hd0 most (hd1 Természetesen az első lehetőség. A második nyúlik vissza és a csizma a Vista meghajtó. A harmadik csizma a grub boot loader az Ubuntu meghajtót.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ubuntu Linux Dual Boot és Vista operációs Most minden nem töltődik be! | Blade110L | Linux és OS Alternatív | 0 | 14. június 2009 08:44 |
| Kettős Kubuntu Vista és a Vista telepítve 1. | Black Magic | Linux és OS Alternatív | 1 | 27. március 2009 15:14 |
| Kérdés egy Vista / Ubuntu dual boot | MJM | Linux és OS Alternatív | 11 | 18. október 2008 02:29 |
| Segítség a kettős Vista / ubuntu a lojack szoftver | pest79456 | Linux és OS Alternatív | 3 | 12. október 2008 09:39 |
| Hogyan: Dual Boot Vista / XP a könnyű mód | SocialWarfare | A Windows operációs rendszerek | 0 | 30. április 2008 19:04 |
| Téma eszközök | |
| |