פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Dual boot עזרה - Ubuntu מותקן, עכשיו הוספת Vista

Reply

שרשרת כלים
Old 15 אוקטובר 2008, 07:40
חבר קבוצת

Default Dual boot עזרה - Ubuntu מותקן, עכשיו הוספת Vista

היי y'all, כבר מותקן על Ubuntu זה HDD משלו, עם זאת, אם כי יש לי כונן נפרד ניסיתי להתקין את Vista על, לא comprendez!

עיצוב / מחיצות / וכו 'אבל זה עדיין תמיד אומר' ל-Windows אין אפשרות להתקין את עצמה זו מחיצה / harddrive 'או somesuch.

עכשיו, עשיתי את החלפה של כ HD ב-BIOS וניסיתי שוב, אך עדיין אין תנועה. מה עושה את זה כי הוא מעצבן tres Vista-DVD שלי (מסיבה כלשהי) הוא קרא sooo לאט, ולכן הוא לוקח בערך 15 mintues מ לשים את זה על מנת להגיע המחיצה מעט, אם לא יותר.

כל עצה מה אני עושה לא בסדר? אני מניח שזה משהו לעשות עם פעיל או מחיצות ראשיות? הכל על כוננים קשיחים של המחיצה Vista Manager היו שכותרתה 'הראשית' ... הממ
Old 7 נובמבר 2008, 08:47
קבוצת תורמים

Default Dual boot עזרה - Ubuntu מותקן, עכשיו הוספת Vista

מצטער, אני קצת muddled כאן. תן לי לקבל את זה ישר.

(א) יש לך שתי פנימית HDDs
(ב) אחד (א) היא העיקרית ויש לו את זה על Ubuntu
(ג) אחר (ב ') היא משנית ואתה רוצה לשים על Vista?

נכון? אם כן, קח עותק של menu.lst על בינוני, כי הוא קריא מ Vista.

במידת האפשר, כדי לשנות את תצורת זחל כך האתחול היא על מחיצת השורש, ולא MBR.

להסיר, להפוך ב העיקרית ולהתקין Vista. במידת הצורך, השתמש Ubuntu לאתחל ב-NTFS או כ-FAT32 מראש.

התקן Vista ולקבל grub4dos ו לרוקן אותה.

להעביר את הקובץ ל grldr השורש של כונן C:

שנה את אפשרויות האתחול על ידי הוספת אפשרות חדשה:

[boot loader]
...
[מערכות הפעלה]
C: \ grldr = "GRUB"
...

כעת, העתק את קובץ menu.lst שלך Ubuntu תצורה של שורש C: לערוך אותה, כך זה נראה משהו כזה:

כותרת כשל - openSUSE 11.0 - 2.6.25.18-0.2
root (hd1, 1)
ליבה / boot/vmlinuz-2.6.25.18-0.2-pae שורש = / dev/disk/by-id/usb-HTS54101_0G9AT00_503EA-0 :0-IDE part2 showopts = nodma APM ACPI = off noresume nosmp = off noapic maxcpus = 0 edd = off x11failsafe
initrd / boot/initrd-2.6.25.18-0.2-pae

הכותרת של Windows
rootnoverify (hd0, 1)
chainloader (hd0, 0) 1

כותרת openSUSE USB
rootnoverify (hd1, 1)
chainloader (hd1, 1) 1

שלי אבל היא openSUSE שלך יהיה דומה. כל המופעים של (hd0 יהיה כעת (hd1 כמובן את האפשרות הראשונה. השני הולך לאחור את המגפיים Vista בכונן. השלישי את המגפיים לחפור האתחול Ubuntu על הכונן.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Dual Boot Ubuntu Linux and Vista עכשיו כל מערכת הפעלה לא נטען! Blade110L מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 0 14th יוני 2009 08:44
Dual באתחול Kubuntu and Vista עם Vista מותקן 1 הקסם השחור מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 1 -27 מרץ 2009 15:14
שאלה לגבי Vista / Ubuntu אתחול כפול MJM מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 11 18 אוקטובר 2008 02:29
עזרה עם Dual באתחול Vista / Ubuntu עם lojack תוכנה pest79456 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 3 12th אוקטובר 2008 09:39
כיצד: Dual Boot Vista / XP בדרך הקלה SocialWarfare מערכות ההפעלה Windows 0 ה -30 לאפריל 2008 19:04
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.