mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Dual boot Pagalba - Ubuntu įrengtas, dabar pridėjus Vista

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 15, 2008, 07:40
Narys

Default Dual boot Pagalba - Ubuntu įrengtas, dabar pridėjus Vista

Hey y'all, jau turiu Ubuntu įdiegti ji savo HDD, tačiau, nors turiu atskirą vairuoti bandžiau įdiegti Vista, ne comprendez!

formatavimas / pertvaros / etc, bet jis vis tiek visada sako "Windows negali įdiegia save į šį skirsnį / diską" arba somesuch.

Dabar aš apsikeitimo HD nie aplink BIOS ir pabandė dar kartą, bet vis dar nėra judėjimo. Kuo ji Tres erzina tai, kad mano Vista DVD (dėl tam tikrų priežasčių) yra skaityti sooo lėtai, todėl jis trunka apie 15 mintues iš išleisti jį į Kelionė į skyrių bitų, jei ne ilgiau.

Bet what I'm doing wrong patarimo? Manau, kad kažką daryti su aktyviosios arba pirminių raktų? Visi kietų diskų Vista "Partition Manager, buvo pažymėti kaip" pirminis "... Hmm
Old Lapkritis 7, 2008, 08:47
Donorų grupės

Default Dual boot Pagalba - Ubuntu įrengtas, dabar pridėjus Vista

Atsiprašau, aš šiek tiek painus čia. Leiskite gauti tiesiai.

(a) turite dvi vidinės HDD
(b) (po vieną) yra pirminė ir Ubuntu jis
(c) kitos (B), vidurinio ir norite įdėti Vista

Teisingai? Jei taip, atsižvelgia į menu.lst kopiją terpė, kuri yra skaitoma iš Vista.

Jeigu įmanoma, pakeisti Grub konfigūracijos kad įkrovos yra šaknies, o ne MBR.

Šalinti, kad B pirminės ir įdiegti Vista. Jei reikia, naudokite Ubuntu formato B NTFS arba FAT32 anksto.

Įdiekite Vista ir gauti grub4dos ir išpakuokite jį.

Perkelkite failą grldr į disko C:

Keisti savo bootup puslapį pridedant naują variantą:

[boot loader]
...
[operating systems]
C: \ grldr = "GRUB"
...

Dabar nukopijuokite menu.lst failą iš savo Ubuntu config į C šaknis, ir jį redaguoti, kad tai atrodo kažkas panašaus į tai:

Pavadinimas saugia - openSUSE 11.0 - 2.6.25.18-0.2
root (HD1, 1)
kernel / boot/vmlinuz-2.6.25.18-0.2-pae root = / dev/disk/by-id/usb-HTS54101_0G9AT00_503EA-0 :0-Part2 showopts ide = nodma = off apm acpi = off noresume nosmp noapic maxcpus = 0 EDD = off x11failsafe
initrd / boot/initrd-2.6.25.18-0.2-pae

Pavadinimas Windows
rootnoverify (hd0, 1)
chainloader (hd0, 0) 1

Pavadinimas openSUSE USB
rootnoverify (HD1, 1)
chainloader (HD1, 1) 1

Kasykla yra SUSE, bet tavo bus panašus. Bet atsiradimo (hd0, dabar bus (HD1, žinoma, pirmasis variantas. Antroje nueina ir batus Vista diskas. Trečiosios batai GRUB boot loader on Ubuntu diską.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Dual boot Ubuntu Linux ir Vista Dabar bet OS ne įkelia! Blade110L Linux & Alternative OS 0 Birželis 14, 2009 08:44
Dvigubas atsisiuntimas Kubuntu ir Vista Vista 1. Black Magic Linux & Alternative OS 1 Kovas 27, 2009 15:14
Klausimas apie Vista / Ubuntu dvigubos įkrovos MJM Linux & Alternative OS 11 18 spalis 2008 02:29
Pagalba dvigubą paleidimo Vista / ubuntu lojack programinė įranga pest79456 Linux & Alternative OS 3 12 spalis 2008 09:39
Kaip: Dual boot Vista / XP lengvai SocialWarfare Windows "operacinės sistemos 0 Balandis 30, 2008 19:04
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.