mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Dual boot Help - Ubuntu uzstādīt, tagad pievienojot vista

Reply

Thread Tools
Old 15 oktobris 2008, 07:40
Loceklis

Default Dual boot Help - Ubuntu uzstādīt, tagad pievienojot vista

Hey Y'all jau ir Ubuntu uzstādīts uz tā paša HDD, tomēr, lai gan man ir atsevišķu diskdzini I've tried uzstādīšanas Vista, bez comprendez!

formatēšanas / šķērssienu / etc, bet tas vēl vienmēr saka "Windows nevar instalēt pats šo starpsienu / Harddrive" vai somesuch.

Tagad es tomēr mijmaiņas HD ir pa BIOS un mēģināja vēlreiz, bet vēl nav kustībā. kas padara to tres Nepatīkami ir tas, ka mana Vista DVD (kaut kādu iemeslu dēļ), ir jālasa sooo lēni, lai tā veic aptuveni 15 mintues no ievietojot to, lai nokļūšanai uz partition bit, ja ne ilgāk.

Kāds padoms par to, I'm doing wrong? Es domāju, tas ir kaut ko darīt ar aktīvu vai primāro starpsienas? Visi cietie diski ar Vista partition manager bija ar nosaukumu "galvenais" ... hmm
Old 7 novembris 2008, 08:47
Donors Group

Default Dual boot Help - Ubuntu uzstādīt, tagad pievienojot vista

Atvainojiet, es esmu mazliet neskaidri šeit. Let me get it taisni.

() jums ir divas iekšējās HDD
(b) viens () ir galvenais un ir Ubuntu uz to
(c) other (B) ir vidējās un vēlaties ievietot Vista

Pareizi? Ja tā ņem kopiju menu.lst uz nesēja, ir lasāms no Vista.

Ja iespējams, mainiet grub config lai boot loader ir uz sakņu nodalījumā, nevis MBR.

Noņemt, lai B pamatskolas un instalēt Vista. Ja nepieciešams, Ubuntu, lai formatētu B, kā NTFS vai FAT32 iepriekš.

Install Windows Vista un saņemt grub4dos un izkravāt tā.

Pārvietot failu grldr lai sakne drive C:

Nomainiet bootup iespējas, pievienojot jaunas iespējas:

[boot loader]
...
[operating systems]
c: \ grldr = "Grub"
...

Tagad kopiju menu.lst fails no sava Ubuntu config, lai sakne C: un rediģēt to, lai tas izskatās aptuveni šādi:

nosaukums bezatteices - openSUSE 11.0 - 2.6.25.18-0.2
saknes (HD1, 1)
kernel / boot/vmlinuz-2.6.25.18-0.2-pae root = / dev/disk/by-id/usb-HTS54101_0G9AT00_503EA-0 :0-part2 showopts ide = nodma apm = off ACPI = off noresume nosmp noapic maxcpus = 0 EDD = off x11failsafe
initrd / boot/initrd-2.6.25.18-0.2-pae

nosaukums Windows
rootnoverify (hd0, 1)
chainloader (hd0, 0) +1

nosaukums openSUSE usb
rootnoverify (HD1, 1)
chainloader (HD1, 1) +1

Raktuves ir openSUSE bet jums būs līdzīgi. Jebkurš notikumi (hd0, tagad būs (HD1, protams, pirmo variantu. Otro iet atpakaļ un zābaki Vista disks. Trešais zābaki grub boot loader par Ubuntu diska.

Reply

Register

Bookmarks